LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Χαρές για Αφροδίτη Λιάντου-Αλέξανδρο Σκουρλέτη 2 χρόνια μετά: Ανακοίνωσαν τα χαρμόσυνα & οι ευχές έπεσαν βροχή

Η Αφροδίτη Λιάντου φιλοξενήθηκε από την εκπομπή”Mega Καλημέρα” και μίλησε στην κάμερα μεταξύ άλλων για τη μητέρα της, την Εβελίνα Παπούλια, και τη συγκατοίκησή της με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη.

Αρχικά δήλωσε: «Η μητέρα μου έπαιξε και τον ρόλο του πατέρα για εμένα, τη θαυμάζω πολύ για αυτό. Και ο πατέρας μου ήταν δίπλα μας, αλλά περισσότερο χρόνο περνούσα με τη μητέρα μου. Όσο μεγαλώνω, νιώθω ότι μοιάζουμε όλο και περισσότερο. Και σε καλά και σε κακά»

Αφροδίτη Λιάντου: H συγκατοίκηση με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη
Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον σύντροφό της Αλέξανδρο Σκουρλέτη: «Σαν σύντροφος δίνω το 100% και δίνω πολλές ελευθερίες, επειδή μου αρέσει και εμένα να μου δίνουν αυτή την ελευθερία. Ζηλεύω αλλά το κάνω πάντα με χιουμοριστικό τρόπο. Στη συγκατοίκηση θέλω να είναι όλα τέλεια, δεν μπορώ την ακαταστασία και μπορεί να εκνευρίσω τον άλλον»

Η αδυναμία που έχει η Εβελίνα Παπούλια στον σύντροφό της, Αλέξανδρο Σκουρλέτη
«Η μητέρα μου, σε ό,τι αφορά τον Αλέξανδρο, ήταν πάντα θετική. Για τη συγκατοίκηση δεν το συζητήσαμε. Η μητέρα μου έχει αδυναμία στον Αλέξανδρο και αν συμβεί κάτι πάντα ο Αλέξανδρος είναι ο σωστός».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου: «Η Google μου προσθέτει 15 χρόνια και ετοιμάζω μήνυση»

evosmos

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!!!! Στάνκογλου: «Προσπαθώ να πείσω τον γιο μου να γραφτεί μπαλέτο – Δεν θέλει γιατί…

evosmos

Την κατασπάραξαν τα σκυλιά: Αυτή είναι η 34χρονη μητέρα που δέχτηκε άγρια επίθεση στην Καλαμάτα

evosmos

Leave a Comment