ΕΛΛΑΔΑ

Χειροπέδες σε 15χρονο για κοκαΐνη και κάνναβη στο Ρέθυμνο – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στο δωμάτιο του

Σε συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Ρέθυμνο το πρωί της 24ης Μαρτίου 2026, στο πλαίσιο επιχείρησης για υποθέσεις ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου συνέλαβαν 15χρονο, ο οποίος κατηγορείται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Παράλληλα, συνελήφθη και η 50χρονη μητέρα του, για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον ανήλικο, ενώ ακολούθησε έρευνα στην οικία του. Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης, εννέα αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 17,7 γραμμαρίων, αποξηραμένα στελέχη (κλώνοι) δενδρυλλίων κάνναβης, καθώς και ζυγαριά ακριβείας.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνου, το οποίο εξετάζει όλες τις παραμέτρους της υπόθεσης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θάνατος Βασίλη Καλογήρου: Γιατί ο Εισαγγελέας έβαλε στο αρχείο την υπόθεση

evosmos

Μύκονος: Συνελήφθησαν αστυνομικοί που φύλαγαν βίλα Γερμανού για «έξτρα» εισόδημα

evosmos

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έχασαν οριστικά τη «μάχη» για την επιμέλεια της Λυδίας οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

evosmos

Leave a Comment