ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: Συνελήφθησαν αστυνομικοί που φύλαγαν βίλα Γερμανού για «έξτρα» εισόδημα

Συνελήφθησαν από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας τρεις αστυνομικοί που διαπιστώθηκε ότι παρείχαν υπηρεσίες φύλαξης της βίλας Γερμανού στη Μύκονο.

Συγκατηγορούμενοι των τριών αστυνομικών – από τους οποίους οι δύο είναι δόκιμοι αστυφύλακες, είναι ακόμα τρεις, που επίσης υπηρετούν στη Μύκονο. Όλοι τους προσέφεραν έναντι αμοιβής υπηρεσίες φύλαξης της κατοικίας ενός Γερμανού που διαμένει στο νησί, παραβαίνοντας με αυτόν τον τρόπο τα καθήκοντά τους.

Για τη διακρίβωση της παράνομης δραστηριότητάς τους, προηγήθηκε αρμόδια έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας αξιοποιήθηκαν στοιχεία, καθώς και το αποδεικτικό υλικό που ανέκυψε στο πλαίσιο της προανάκρισης και της φυσικής επιτήρησης.

Ειδικότερα, προέκυψε ότι οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί, τους τελευταίους τρεις μήνες, παρείχαν υπηρεσίες φύλαξης σε σπίτια ιδιωτών στο νησί, έχοντας συγκεκριμένους ρόλους και καθορισμένες βάρδιες, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις συνέπιπταν με το ωράριο εργασίας τους, αποκομίζοντας με αυτόν τον τρόπο παράνομο οικονομικό όφελος.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 1.700 ευρώ και 50 χάπια συγκεκριμένης δραστικής ουσίας.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους αφορά στα – κατά περίπτωση – αδικήματα της παράβασης καθήκοντος, της νομοθεσίας περί ρύθμισης θεμάτων ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και γραφείων ιδιωτικών ερευνών και της νομοθεσίας για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μαίρη Συνατσάκη: Η ιντερνετική επίθεση που δέχθηκε. «Σούργελο θες να κάνεις και παιδί τρομάρα σου»

evosmos

Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ στην Οβρυά! Τέσσερις τραυματίες, ανάμεσά τους ένα κοριτσάκι – ΔΕΙΤΕ πως έγιναν τα αυτοκίνητα! (ΦΩΤΟ)

evosmos

Σκιάθος: «Σφάζει» με το γάντι τον πυραγό η σύντροφός του: “Μου εξομολογήθηκε ότι του αρέσουν τα μικρά κορίτσια!”

evosmos

Leave a Comment