ΕΛΛΑΔΑ

Νουλέζας για δολοφόνο Κατσουρή: «Ψηλός και αρκετά εύσωμος» ο άνδρας που τον μαχαίρωσε

Βασιζόμενος στο γεγονός ότι στη διάθεση των Αρχών βρίσκεται βίντεο από τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο οποίο φαίνεται ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή, ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας, επιμένει πως ο 40χρονος Κροάτης τον οποίο εκπροσωπεί είναι αθώος.

«Η Ελληνική Αστυνομία είναι σε θέση τώρα, σε μια ώρα, σε μια ημέρα να βρει ποιος μαχαίρωσε τον Μιχάλη», τόνισε ο δικηγόρος και πρόσθεσε πως «το βίντεο είναι ξεκάθαρο. Δεν μπορώ να πω τα χαρακτηριστικά του, φαίνεται, πάντως, πως είναι ένας ψηλός και αρκετά εύσωμος άνδρας»!

Αναφορικά με τον 40χρονο κατηγορούμενο που εκπροσωπεί, ο Βασίλης Νουλέζας, κάνοντας λόγο και για δικογραφία με πάρα πολλές ελλείψεις, τόνισε σήμερα πως «είναι Κροατικής καταγωγής και διαμένει στην Αυστρία στη Βιέννη. Έχει αυστριακή υπηκοότητα. Έρθε στην Ελλάδα αεροπορικώς για 3-4 ημέρες και έχει και εισιτήριο επιστροφής. Αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή, διότι πριν καν προλάβει να φτάσει στο γήπεδο αντιλήφθηκε πως επιτίθεται μια ομάδα, προφανώς φιλάθλων της ΑΕΚ σε αντίστοιχους της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Κάποιοι φαίνονται από από την πλευρά των οπαδών της Ντινάμο να έχουν ξύλα στα χέρια τους, είναι δέκα, είκοσι, τριάντα άτομα».

«Ο δικός μου εντολέας, ο οποίος, κατά μερικούς, είναι και ο επικεφαλής όλων, φαίνεται από το κινητό του πως γνώριζε μόνο άλλους δύο ομοεθνείς του. Δεν ήταν εκεί που γίνονταν τα επεισόδια, που επεκτάθηκαν και υπήρξε γενική σύρραξη και συμπλοκή. Είναι έργο της αστυνομίας, της δικαιοσύνης να δει ποιος είναι εκείνος που κατάφερε το θανάσιμο πλήγμα στο Μιχάλη», κατέληξε ο γνωστός δικηγόρος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

H Τσεχία προσέφερε βοήθεια για τις πυρκαγιές αλλά η Ελλάδα… αρνήθηκε!

evosmos

«Έχω δει την Παναγία στον ύπνο μου, λουσμένη στο φως. Ήρθε και μου απάλυνε τη ψυχή η Μεγαλόχαρη» – Καθηλώνει ο Χρήστος Φωτίδης για τα θαύματα που έχει βιώσει

evosmos

Κρήτη: Σπαραγμός στην κηδεία του μικρού Νικόλα που σκοτώθηκε μετά από τροχαίο -«Αυλαία» στη διπλή τραγωδία

evosmos

Leave a Comment