ΕΛΛΑΔΑ

Χειροπέδες σε 33χρονο που ασελγούσε στην ανήλικη θετή κόρη του

Χειροπέδες σε έναν 33χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του της οποίας ήταν πατριός, πέρασαν οι αρχές.

Συγκεκριμένα η φρικτή κακοποίηση της ανήλικης έλαβε χώρα στην Εύβοια με τον άνδρα να εκμεταλλεύεται την απουσία της συζύγου του προκειμένου κατά διαστήματα να της επιτίθεται σεξουαλικά και να ασελγεί σε αυτήν.

Οι κακοποιήσεις σύμφωνα με τις πληροφορίες έλαβαν χώρα από 30-06-2022 έως 24-12-2022 και ιδίως κατά τους μήνες Αύγουστο – Σεπτέμβριο του 2022, καθώς και κατά το μετέπειτα διάστημα που διέμεναν στο Λαύριο Αττικής, ήτοι από 24- 12-2022 έως 16-05-2023.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών απ’ όπου ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη και ακολούθως παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο 30ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, απ’ όπου και εκδόθηκε το ανωτέρω Ένταλμα Σύλληψης.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών/ Τμήμα Εκτελέσεων Αποφάσεων και Βουλευμάτων και εν συνεχεία στον αρμόδιο Ανακριτή για την εκτέλεση του εντάλματος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πρωτοφανές περιστατικό στην Κρήτη! Έριξαν τσιμέντο σε αγωγό αποχέτευσης στο Ηράκλειο!

evosmos

Κτηνωδία στα Πετράλωνα. Αλβανός επιτέθηκε και προσπαθούσε να βιάσει 53χρονη Ελληνίδα!

evosmos

Σήμερα η αυτόματη υποβολή των προσυμπληρωμένων φορολογικών δηλώσεων – Έως τις 26 Ιουλίου η διορία για τροποποιήσεις

evosmos

Leave a Comment