ΕΛΛΑΔΑ

ΜΕ ΣΚΑΓΙΑ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ “ΕΦΑΓΑΝ” ΤΟΝ 31ΧΡΟΝΟ ΜΠΑΜΠΗ – ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΤΑ ΖΩΑ – ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη: Αυτά είναι τα ευρήματα του ιατροδικαστή την σορό που βρέθηκε στον κάμπο Ευηνοχωρίου στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με το επίσημο πλέον πόρισμα του ιατροδικαστή, το θύμα δέχθηκε πυρά από κυνηγετικό όπλο, ενώ η σορός φέρει πολλές δαγκωματιές από άγρια ζώα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24 έχει βληθεί από κυνηγετικό όπλο, στην πλάτη και αριστερά, με μονόβολα φυσίγγια, που χρησιμοποιούνται για αγριογούρουνα!

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η διαδικασία λήψης DNA ώστε και τυπικά να γίνει η αναγνώριση του πτώματος, με τη σορό του να παραμένει και σήμερα στην Πάτρα, ενώ αύριο θα αποσταλεί τους συγγενείς για να κηδευτεί.

Την ίδια στιγμή, συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του νεαρού. Η αδελφή του 31χρονου, Χριστίνα ήταν αυτή που κλήθηκε να αναλάβει το δύσκολο έργο της αναγνώρισης της σορού. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα που είδα» φέρεται να είπε στους συγγενείς της αφότου επιβεβαίωσε πως η σορός ανήκει στον αδελφό της.

Υπενθυμίζουμε πως η σορός του – που αγνοείτο από τις 4 Ιανουαρίου – εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 22/01/2024, από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, σε βαλτώδη περιοχή στη θέση Ευαγγελίστρια στον Κάμπο Ευηνοχωρίου, «σκεπασμένη» από βαρύ αντικείμενο.

Η σορός του, παράλληλα, βρέθηκε σε θέση πρηνηδόν (μπρούμυτα), σε προχωρημένη σήψη. Η κατάσταση της σορού καθιστά μη αναγνωρίσιμο το σώμα του, καθώς εκτός της αποσύνθεσης έφερε και μεγάλες πληγές, ωστόσο αναγνωρίστηκε από τα ρούχα που φορούσε τα οποία ταυτίζονται απόλυτα με τα ρούχα που φορούσε όταν χάθηκαν τα ίχνη του, πριν περίπου 20 ημέρες.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νίκος Κοεμτζής: Το αποκριάτικο γλέντι που κατέληξε σε… σφαγή για μια “παραγγελιά”

evosmos

Αστυνομικός έσωσε παιδί από πνιγμό όταν το κέικ που έτρωγε στάθηκε στο λαιμό του

evosmos

Θρίλερ με νεκρό ταξιτζή στο Χαϊδάρι: Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον δράστη της ληστείας

evosmos

Leave a Comment