ΕΛΛΑΔΑ

Ίδρυμα για τον πατέρα του ιδρύει ο Άκης Τσοχατζόπουλος junior. Τι έγινε στο ετήσιο μνημόσυνο στο Α’ Νεκροταφείο… (Βίντεο)

Το Σάββατο τελέστηκε το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο που έφυγε από τη ζωή ο Άκης Τσοχατζόπουλος στο Α’ Νεκροταφείο.

Η χήρα του, Βίκυ Τσοχατζοπούλου, φορώντας μαύρα και ιδιαίτερα καταβεβλημένη, συνοδευόταν από τον 15χρονο γιο της, Άκη. Όπως δήλωσε: «Ημέρα μνήμης και τιμής για τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Σας παρακαλώ… Μην το αναλύσουμε τώρα. Τεράστια απώλεια. Σας παρακαλώ σεβαστείτε το παιδί. Ευχαριστώ».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της χήρας του Άκη Τσοχατζόπουλου σημείωσε πως «είναι μία ημέρα μνήμης για τον εκλιπόντα. Τιμούμε τη μνήμη του μαζί με τους αγαπημένους του ανθρώπους. Κυρίως τον γιο του, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είναι σεμνό και ταπεινό παιδί, νιώθει έντονα την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση να αποκαταστήσει τη μνήμη του πατέρα του. Παράλληλα με τη σύσταση του ιδρύματος που επιθυμεί ο Άκης, θα έχει τη δυνατότητα να γραφτεί ένα καινούριο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας».

ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Eπιστολή Ελλάδας-Αιγύπτου-Σ.Αραβίας-Κύπρου & Μπαχρέιν προς ΟΗΕ: «Αίρουμε την αναγνώριση της λιβυκής κυβέρνησης»

evosmos

Με το πιστόλι στο χέρι ο Νίκος Ανδρουλάκης! Να πάει μέσα για εγκληματική οργάνωση! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Λάκης Γαβαλάς: “Ήμασταν 11 χρόνια μαζί. Χωρίσαμε γιατί ήμουν πολύ μεγαλύτερος, άνοιξε τα φτερά του”

evosmos

Leave a Comment