ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: Λακκούβα «κατάπιε» αγροτικό – Δείτε φωτογραφίες

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν εικόνες από τα Τρίκαλα στις οποίες φαίνεται ένα αγροτικό αυτοκίνητο να έχει πέσει σε μια μεγάλη λακκούβα, που δημιουργήθηκε όταν ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο υποχώρησε.

Σύμφωνα με το trikalanews, το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σάββατου επί των οδών Νικοτσαρά και Αθανασίου Διάκου στα Μανάβικα, όταν ο οδηγός του αγροτικού βρισκόταν εν κινήσει και ξαφνικά το οδόστρωμα υποχώρησε, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό.

Δείτε φωτογραφίες:

trikala-lakkouva2

trikala-lakkouva1
Το αυτοκίνητο ήταν από την εταιρεία που εκτελεί έργα φυσικού αερίου στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων και ο οδηγός, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Την ίδια ώρα, επενέβη άμεσα η ΔΕΥΑΤ καθώς το οδόστρωμα υποχώρησε αρκετά και δημιουργήθηκε μεγάλη ζημιά στον αγωγό ομβρίων.

Το αρμόδιο συνεργείο ανέλαβε την αποκατάσταση της ζημιάς.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σοκ στην Ορεστιάδα: Στρατιωτικός βίασε 14χρονο σε αποθήκη, συνελήφθησαν και οι δύο – Πώς κλείστηκε το ραντεβού

evosmos

Επαθε ανακοπή και πέθανε ο Ακης Τσοχατζόπουλος

evosmos

«Κόλαφος» η ΤΕΡΑΣΤΙΑ Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Δεν αντέχω πια, δεν υπάρχει πάτος»

evosmos

Leave a Comment