ΕΛΛΑΔΑ

“Καταπέλτης” για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: “Έπαθε αυτό που ήθελε…” – Αποκάλυψη “βόμβα” για την δολοφονία του ηθοποιού

Η δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου ήταν από τα πολύκροτα εγκλήματα που σημάδεψαν την Ελλάδα. Κατα καιρούς, πολλοί συνάδελφοί του έχουν μιλήσει για την ψυχοσύνθεση του ίδιου και τις συνθήκες θανάτου του, αλλά μία ήταν η αποκάλυψη που σόκαρε και αυτή ήταν της ηθοποιού Δήμητρας Παπαδήμα.

Σε συνέντευξή της η Δήμητρα Παπαδήμα είχε αποκαλύψεις ποια ήταν η αντίδρασή της όταν έμαθε ότι βρέθηκε νεκρός ο Νίκος Σεργιανόπουλος.

Όπως είπε η ηθοποιός που έπαιζε στους «Δύο ξένους»: «Ήταν 09:25, κοιμόμουν και είχα το τηλέφωνο δίπλα μου. Χτύπησε, το σήκωσα και μου λένε “κυρία Παπαδήμα, από την ΕΡΤ, θέλαμε να μας πείτε δύο λόγια για τον κύριο Σεργιανόπουλο”. Λέω “τι να σας πω;”. Μου λένε αυτό κι αυτό… Και γύρισα και είπα ότι “εντάξει παιδιά, αυτό ήθελε να πάθει, αυτό έπαθε”. Απ’ ότι έμαθα προσπάθησαν άτομα να τον βοηθήσουν, αλλά δεν ήθελε. Αφού δεν ήθελε ο άνθρωπος, δεν ήθελε», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κεφαλογιάννη: «Φέτος περιμένουμε 1 εκατομμύριο Τούρκους στην Ελλάδα»

evosmos

Στις τρεις πρώτες θέσεις σε αξία στόλου παγκοσμίως η Ελλάδα -Μπροστά της μόνο η Κίνα και η Ιαπωνία

evosmos

Εξωδικαστικός μηχανισμός: Η αλλαγή που βοηθά χιλιάδες οφειλέτες

evosmos

Leave a Comment