ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Μαρούσι: 17χρονη μαχαίρωσε θανάσιμα 22χρονη φίλη της

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται μία 17χρονη που φέρεται να δολοφόνησε φίλη της σε διαμέρισμα στο Μαρούσι μετά από διαπληκτισμό
Τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Μαρούσι, όταν μία δεκαεπτάχρονη κοπέλα μαχαίρωσε και σκότωσε 23χρονη φίλη της σε διαμέρισμα επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε προηγηθεί διαπληκτισμός μεταξύ των δύο κοριτσιών. Η 17χρονη συνελήφθη, ενώ στο σημείο μετέβησαν κλιμάκια του εγκληματολογικού.
Όπως αναφέρεται, η 17χρονη φιλοξενούσε την 22χρονη στο διαμέρισμα όπου μένει με τους γονείς της. Σύμφωνα με πληροφορίες η 17χρονη αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ την αστυνομία κάλεσε ο πατέρας της 17χρονης που ήταν στο σπίτι εκείνη την ώρα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γιώργος Παπαδόπουλος: Τη Δευτέρα στις 31/05/2021 πραγματοποιήθηκε η 20η τακτική συνεδρίαση (με τηλεδιάσκεψη) του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

evosmos

ΑΝΩ ΠΟΛΗ: Νεαρός βρέθηκε από φίλους του κρεμασμένος από ξύλινη σκάλα μέσα σε σπίτι

evosmos

Μπέος προς επιχειρηματίες: «Στα… τέτοια μου αν δεν είχατε νερό»

evosmos

Leave a Comment