LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Ελένη Ροδά: «Μου τα τρώνε, έπεσα σε μεγάλους απατεώνες»

Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε καλεσμένη η ηθοποιός Ελένη Ρόδα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κατραπακιές που έχει φάει από «φίλους» που την ξεγέλασαν και της έκλεψαν αρκετά χρήματα.

«Μου τα τρώνε, έπεσα σε μεγάλους απατεώνες. Φίλοι που είχαν μαγαζιά άλλα και ήταν και κατασκευαστές και έρχονταν κάθε βράδυ στο μαγαζί που ήμουν, μου έλεγαν αν έχω λεφτά.
Είχα τότε 1,2 εκ. Μου είπανε ότι θα σου δώσω ένα καταπληκτικό γραφείο στην Καλλιθέα, όλον τον επάνω όροφο. Πήγα το λεφτά ο βλάκας, πήγα το είδα καταπληκτικό και υπέγραψα και το πήρα» δήλωσε αρχικά.

«Μετά από ένα χρόνο ένας κύριος που είχε σχολές οδήγησης, μου είπε: ότι δεν ήρθατε μία ημέρα στο γραφείο, μένει ο τάδε. Λέω πώς μένει;
Χτύπησα την πόρτα, βγήκε η μία κυρία και τη ρώτησα ποιανού είναι το γραφείο και μου είπε της κ. Παπαδοπούλου. Ξεραίνομαι.
Πήγα σε αυτόν που είχε τις σχολές και μου είπε ότι δεν είναι αυτό το δικό σας αλλά είναι στον τέταρτο όροφο. Πήγα και είδα 20 τετραγωνικά. Τώρα είδα στα συμβόλαια 30.000 ευρώ. Μετά από χρόνια πέθανε και εγώ τώρα το πρόσεξα. Δεν τον πήγα στα δικαστήρια» πρόσθεσε η Ελένη Ροδά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αγροτικό τράκαρε με … άρμα μάχης στον Έβρο!

evosmos

Δεν «κρατήθηκε»: Ο Π.Πολάκης φωτογραφίζεται με τον αστυνομικό που κατηγορείται ότι εμπόδισε σύλληψη διαδηλωτή (φωτο)

evosmos

Αποχώρησε από εκδήλωση της ΠτΔ ο Σ.Κυμπουρόπουλος – Έπρεπε να ανέβει μία τεράστια σκάλα

evosmos

Leave a Comment