LIFE STYLE

“Χώρισα μετά από 7 χρόνια εξαιτίας της πεθεράς μου & δε σηκώνω κουβέντα. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι”

Μια γυναίκα περιγράφει πώς η πεθερά της έχει επηρεάσει αρνητικά τη σχέση και τον αρραβώνα της διάρκειας επτά ετών μέσα από διάφορες καταστροφικές ενέργειες, και μάλιστα τέσσερις φορές.

Η οργάνωση ενός γάμου είναι μια περίπλοκη διαδικασία. Τα ζευγάρια συχνά βρίσκονται στην ανάγκη να τροποποιούν τα σχέδιά τους, προσαρμόζοντας τις ημερομηνίες για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες όλων των προσκεκλημένων και να διασφαλίσουν την ομαλή πορεία της τελετής. Παρ’ όλα αυτά, μια έξαλλη γυναίκα κατηγορεί τον αρραβωνιαστικό της ότι άφησε την μητέρα του να έχει κυρίαρχο ρόλο στον προγραμματισμό του γάμου τους.

Αυτή η γυναίκα, χρήστης του Reddit, παραδέχτηκε ότι ένιωσε η «κακιά» της ιστορίας, αφού άφησε τον επί επτά χρόνια σύντροφό της, απογοητευμένο καθώς η σχέση τους διαλυόταν. Παρά την ταραχή, δεν δίστασε να σταθεί στα πόδια της και να τον προειδοποιήσει ότι δεν ήθελε να συνεχίσει να είναι με κάποιον που δεν δείχνει αποφασιστικότητα.

“Κάθε φορά, η μητέρα του τον πείθει να αναβάλει τον γάμο”

«Δεν έχω σκοπό να μασήσω τα λόγια μου αφήνοντας έξω τις λεπτομέρειες», έγραψε σε μία ανώνυμη ανάρτηση. «Με τον σύντροφό μου, είχαμε σχέση για επτά χρόνια και τρία χρόνια ήμασταν αρραβωνιασμένοι. Είχαμε πάρει την απόφαση και προσπαθούμε να ορίσουμε ημερομηνία τέσσερις φορές μέχρι τώρα και, κάθε φορά, η μητέρα του τον πείθει να το αναβάλει».

Ενώ η μητέρα δεν φαίνεται να είχε πρόβλημα στην επιλογή συντρόφου του γιου της, πάντα πίστευε ότι είχαν «σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθούν»: την μία ήταν τα χρήματα, την άλλη η διαβίωση, ή οτιδήποτε άλλο. Η γυναίκα ωστόσο, υπονοεί ότι τα «προβλήματα» αυτά δεν αποτελούν καν ζητήματα, αφού ούσα η ίδια δικηγόρος και ο άνδρας της επαγγελματίας υγείας, έβγαζαν πολλά χρήματα.

«Πάντα προκύπτει κάτι», συνεχίζει. «Το πιο πρόσφατο επιχείρημά της είναι ότι χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι η κόρη μας να γίνει τουλάχιστον τριών ετών (είναι επτά μηνών)».

Μετά από πολλά πήγαινε-έλα, το ζευγάρι αποφάσισε να ορίσει την ημερομηνία του γάμου τον Αύγουστο αυτής της χρονιάς, στην αυλή του σπιτιού της μητέρας, για να περιορίσουν τα έξοδα. Συνέχισε: «Το προηγούμενο σαββατοκύριακο, η μητέρα μου και η μητέρα του ήρθαν και οι δύο για φαγητό και, εγώ μιλούσα με την μητέρα μου σχετικά με το φόρεμα που θα διάλεγε για τον γάμο. Η μητέρα του αρραβωνιαστικού μου ρώτησε πότε περιμέναμε να της πούμε για την απόφαση της ημερομηνίας και, ο αρραβωνιαστικός μου απάντησε «όταν θα το λέγαμε πρώτα σ’ όλους τους άλλους».

“Τον αγαπάω πολύ αλλά δεν αντέχω άλλο”

«Είπε μόνο ένα ‘α’ και είκοσι λεπτά αργότερα, έφυγε. Ο άνδρας μου είχε σκοπό να πάει από το σπίτι της μετά το φαγητό για να την βοηθήσει με κάτι ηλεκτρικά, και γι’ αυτό είχε φύγει λίγο νωρίτερα ενώ εγώ έμεινα μαζί με την μητέρα μου».

Όταν ο αρραβωνιαστικός της επέστρεψε, η γυναίκα είπε ότι είχε τηρήσει «σιγή ιχθύος» προτού την πλησιάσει για να της προτείνει να καθυστερήσουν τον γάμο μέχρι να αγοράσουν το δικό τους σπίτι. Τη στιγμή εκείνη, η πρώην παραλίγο νύφη, εξοργίστηκε. Συνεχίζει: «Έβγαλα τη βέρα μου, του την έδωσα και του είπα ότι δεν με ενδιαφέρει πλέον. Άρχισε να παραπονιέται και προσπάθησε να μου φορέσει ξανά το δαχτυλίδι, αλλά εγώ δεν τον άφηνα».

«Του είπα ότι πλέον δεν ενδιαφέρομαι να τον παντρευτώ και ίσως θα πρέπει να μείνει ξανά με την μητέρα του, επειδή ξέρω ότι, μόλις αγοράσουμε το δικό μας σπίτι, σίγουρα θα βρει και άλλη δικαιολογία να αναβάλουμε τον γάμο. Νιώθω άσχημα, είμαι απογοητευμένη. Ο σύντροφός μου είναι τα πάντα για εμένα, αλλά δεν αντέχω άλλο.

“Γλίτωσες παρά τρίχα”

Την ανώνυμη ανάρτηση σχολίασαν εκατοντάδες αναγνώστες, με πολλούς χρήστες να μένουν έκπληκτοι με τη σφαίρα επιρροής της πεθεράς. Ένας αναγνώστης έγραψε: «Έχει κάνει ξεκάθαρο, επανειλημμένα ότι η γνώμη της μητέρας του είναι πιο σημαντική από τη δική σου. Αν δεν κόψει τον ομφάλιο λώρο και, αν δεν βάλει όρια, θα ζήσει πολύ μοναχικά».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Μόνο εσύ μπορείς να κρίνεις πότε ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι», και ένας ακόμη σχολίασε «Θα περνούσες το υπόλοιπο της ζωής σου ν’ ανταγωνίζεσαι την μητέρα του και να προσπαθείς να τον κάνεις να υπερασπιστεί τη σχέση σας. Μού φαίνεται ότι γλίτωσες στο παρά πέντε».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Μοιάζω με τέρας! Ο σύζυγός μου με αποφεύγει» – 30χρονη Tiktoker έκανε τατουάζ στα χείλη της και πρήστηκαν σαν μπαλόνια (Video)

evosmos

«Ωραία η κόρη σου»: Έξω φρενών ο Χρήστος Δάντης με τα επικριτικά σχόλια για τη σχέση του με την Ασημίνα

evosmos

Απογοήτευση για τους fans του «Fast & Furious» – Ο Βιν Ντίζελ επιβεβαίωσε το τέλος των ταινιών

evosmos

Leave a Comment