LIFE STYLE ΚΟΣΜΟΣ

Χ.Χέφνερ: «Μου είχε κάνει πλύση εγκεφάλου – Δεν ήμουν ερωτευμένη μαζί του» λέει η σύζυγος του

Η Crystal Hefner μίλησε για  τον αείμνηστο ιδρυτή του Playboy Hugh Hefner και περιέγραψε τις τραυματικές της εμπειρίες στην έπαυλη του Playboy.

Η Crystal Hefner μπήκε στον κόσμο του Playboy τον Οκτώβριο του 2008, σε ηλικία 21 ετών, όταν προσκλήθηκε να μείνει στην έπαυλη. Η σχέση της με τον Hugh Hefner αναπτύχθηκε λίγο αργότερα, σηματοδοτώντας την αρχή μιας σύνθετης και ελεγχόμενης δημόσιας ζωής. Παρά την αναγνώριση της αγάπης της για τον Hugh, η Crystal παραδέχεται ότι ποτέ δεν ήταν πραγματικά «ερωτευμένη» μαζί του και ότι της είχε κάνει πλύση εγκεφάλου.

Η σχέση τους ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν ο Hugh Hefner έκανε πρόταση γάμου στην Crystal την παραμονή των Χριστουγέννων του 2010. Η Crystal αρχικά δέχτηκε, για να ακυρώσει τον αρραβώνα λίγες μέρες πριν από τον προγραμματισμένο γάμο τους τον Ιούνιο του 2011. Ωστόσο, το ζευγάρι συμφιλιώθηκε και τελικά παντρεύτηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2012, καθιστώντας την Crystal Hefner την τρίτη σύζυγο του Hugh. Ο γάμος τους διήρκεσε μέχρι τον θάνατό του το 2017.

 

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό People, η Crystal Hefner ρίχνει φως στις δύσκολες πτυχές του γάμου της, τονίζοντας τη σημαντική ανισορροπία δύναμης και το απότομο προσωπικό κόστος που είχε η συμμετοχή στον κόσμο του Hugh Hefner. «Όλα έχουν ένα τίμημα σε αυτή τη ζωή».

Η ζωή της στην έπαυλη του Playboy, όπως την περιέγραψε, απείχε πολύ από τη λαμπερή βιτρίνα που συχνά παρουσιάζεται. Η Crystal περιέγραψε λεπτομερώς τον περιοριστικό χαρακτήρα της ζωής της εκεί, όπου ο Hugh Hefner είχε λόγο σε κάθε πτυχή της εμφάνισής της, από το χρώμα των νυχιών της μέχρι το χτένισμα και τα ρούχα της. Διηγήθηκε περιπτώσεις όπου η φυσική της εμφάνιση, όπως οι καστανές ρίζες των μαλλιών της, θεωρούνταν απαράδεκτες, οδηγώντας σε επώδυνες θεραπείες ομορφιάς για να συμμορφωθεί με τα πρότυπα του Hefner.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βασίλης Μπισμπίκης: Το πρώτο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

evosmos

Οι ΗΠΑ δίνουν πολιτικό άσυλο στους μάρτυρες που κατέθεσαν για χρηματισμούς πολιτικών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στο σκάνδαλο Novartis

evosmos

Ξεκίνησε το φακέλωμα: Μητρώο με τους πολίτες που θα αρνηθούν να εμβολιαστούν για τον COVID-19 στην Ισπανία!

evosmos

Leave a Comment