ΕΛΛΑΔΑ

Όλοι μιλάνε για την Κατερίνα Στεφανίδη: Είπε για την Μαρινέλλα & την ηλικία της αυτό που κανείς δεν τόλμησε να ξεστομίσει

Η Κατερίνα Στεφανίδη, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, εξέφρασε τη στήριξή της στη Μαρινέλλα μετά την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο, που προκάλεσε σοκ στο κοινό. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου, όταν η σπουδαία ερμηνεύτρια υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της παράστασής της.

Μήνυμα Κατερίνας Στεφανίδη για τη Μαρινέλλα

Παρά την ανησυχία για την υγεία της Μαρινέλλας, ορισμένα σχόλια στο διαδίκτυο εστίασαν στην ηλικία της και στο γεγονός ότι παραμένει ενεργή στη μουσική σκηνή.

Η Κατερίνα αντιδρά στα σχόλια γράφοντας: «Διαβάζεις σχόλια για την Μαρινέλλα και συνειδητοποιείς ότι η μισή χώρα πιστεύει ότι μετά 50-60 πρέπει να φοβάσαι να ζήσεις και να κάθεσαι σπίτι σου κατάκοιτος περιμένοντας να πεθάνεις», ήταν το μήνυμα της χρυσής Ολυμπιονίκη.

Δείτε την Ανάρτηση της:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η απάντηση του Θέμη Αδαμαντίδη: «Εγώ υπήρξα θύμα με τις γυναίκες». Τι αναφέρει για το βίντεο με την πρώην σύντροφό του

evosmos

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ Κ. ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΛΑΦΑΤΗ

evosmos

Λέσβος: Οι Τούρκοι προσπάθησαν να περάσουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα πέντε βάρκες με μετανάστες

evosmos

Leave a Comment