ΕΛΛΑΔΑ

Όλοι το πιστεύαμε, κανείς δεν το έψαξε: To μεγάλο ψέμα της σειράς «Ευτυχισμένοι Μαζί» αποκαλύφθηκε

Πολλές φορές έρχονται μετά από πολλά χρόνια στην επιφάνεια πληροφορίες για τις αγαπημένες μας σειρές, οι οποίες μας κάνουν να αμφισβητούμε τα πάντα, ακόμα και το πόσο μεγάλοι φαν της σειράς πιστεύαμε ότι είμαστε. Αυτό έγινε πρόσφατα με μία πληροφορία για τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» που προβλήθηκε στο Mega από το 2007-2009.

Η πληροφορία για τη σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες, με φανατικό κοινό το οποίο γνωρίζει απ’ έξω κάθε ατάκα της, μάς ήρθε από το Tik Tok και τον λογαριασμό του χρήστη MakMak ο οποίος αποκάλυψε κάτι που δεν ξέραμε για τη φωνή που έκανε τα voice over στα επεισόδια της σειράς.

Ενώ όλοι πιστεύαμε ότι τη φωνή την έκανε ο μικρός Γιαννάκης (το οποίο υποδυόταν ο νεαρός ηθοποιός Σάββας Σαλίπας) τελικά μάθαμε ότι η φωνή ανήκει στον Νικηφόρο Ζαμπετάκη.

Η επιβεβαίωση που γκρέμισε τον μύθο της φωνής ακουγόταν στην περιγραφή των επεισοδίων ήρθε από τους τίτλους τέλους της σειράς στους οποίους φαίνεται ότι ο ο ηθοποιός που έπαιζε στη σειρά τον μικρό Γιαννάκη δεν είχε σχέση με τη φωνή που ακούγαμε στο voice over!

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τροχαίο στην Πτολεμαΐδα: Νεκρός οδηγός ΙΧ το οποίο προσέκρουσε σε στηθαίο (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Συγκινεί η Καλομοίρα: «Πιστεύω πολύ στον Θεό, πέρασα την πίστη και στα παιδιά μου – Ακούω τη φωνή του, θέλει κότσια αυτό»

evosmos

Μητσοτάκης: Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε ξανά εργαζομένους και επιχειρήσεις

evosmos

Leave a Comment