ΕΛΛΑΔΑ

Ώρες αγωνίας για τον ηθοποιό Θανάση Βισκαδουράκη: Ο γιος του μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο, στο κέντρο υγείας

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης έζησε δύσκολες ώρες και ώρες αγωνίας, καθώς ο γιος του, Ιερώνυμος, μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του Δήμου Παλαμά για να λάβει τις πρώτες βοήθειες.

Ώρες αγωνίας για τον ηθοποιό Θανάση Βισκαδουράκη

Την είδηση για το συμβάν την έκανε γνωστή ο ίδιος ο ηθοποιός  μέσω βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμού στο Instagram.

Στο βίντεο που δημοσίευσε, φαίνεται να ακολουθεί με το αυτοκίνητό του το ασθενοφόρο που μεταφέρει τον γιο του προς το υγειονομικό κέντρο. Δεν παρείχε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον λόγο που ο γιος του χρειάστηκε τη μεταφορά αυτή και τι ακριβώς συνέβη. Αλλά θέλησε να ευχαριστήσει συγκεκριμένα το το Κέντρο Υγείας Παλαμά «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Κέντρο Υγείας Παλαμά για τις πρώτες βοήθειες που χρειάστηκε ο γιος μας. Τέλος καλό όλα καλά, Δόξα τω Θεώ!»

Η ανάρτησή του

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δολοφονία στη Χαλκίδα: Οι φόβοι του Σάκη και η μέρα που απειλήθηκε η ζωή του

evosmos

Δείτε πότε θα καταβληθεί το δώρο Πάσχα από τη ΔΥΠΑ και τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ

evosmos

Σήμερα, 17/12/2019 εορτάζει ο Άγιος της συγχώρεσης, Διονύσιος ο Νέος, ο Ζακυνθινός

evosmos

Leave a Comment