ΕΛΛΑΔΑ

20ΧΡΟΝΗ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΧΘΗΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΟ – «ΤΗΝ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΩΤΙΔΑ» – ΟΥΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ

Νέο σοκαριστικό περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας με επίθεση γυναίκας στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ερμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 15:35 το μεσημέρι της Τρίτης, ένας άνδρας λίγο πιο κάτω από το συντριβάνι στην Ερμού, επιτέθηκε με γροθιές σε μία γυναίκα χτυπώντας την στο πρόσωπο και στην καρωτίδα.

Όπως έγινε γνωστό, η κοπέλα κατέβαινε την Ερμού με παρέα, έναν άνδρα και ένα φιλικό ζευγάρι από πίσω, όταν της επιτέθηκε ο άνδρας για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Αυτόπτες μάρτυρες υπογράμμισαν πως της «επιτέθηκε με τόση δύναμη και μανία στο πρόσωπο και στην καρωτίδα. Πήρε και ένα τμήμα από το κεφάλι, έπαθε κρίση πανικού και λιποθύμησε».

Μετά τα όσα έγιναν στην Ερμού, ένας λατερνατζής βοήθησε την κοπέλα να κάτσει σε σκαλιά καταστήματος και ειδοποίησε την ΕΛΑΣ, με δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να σπεύδουν στο σημείο.

Λίγο πιο κάτω, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του σταθμού, συνελήφθη –χωρίς να προβάλλει αντίσταση– ένας νεαρός άνδρας από το Αφγανιστάν και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως.

Σήμερα, ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δαφνί».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μπλεγμένος με ναρκωτικά ο 34χρονος που χτύπησε με σίδερο τη σύζυγό του στο Άργος

evosmos

Σνομπάρει μέχρι και τα ελληνικά στη Μύκονο η Αθηνά Ωνάση – Γιατί δεν θέλει να έχει την παραμικρή σχέση με την Ελλάδα

evosmos

Αυτή είναι η Ελληνίδα αθλήτρια που βρέθηκε θετική σε ντόπινγκ – Τι απαντά

evosmos

Leave a Comment