LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

23 χρόνια μετά τη νίκη στο Big Brother: Άλλαξε ζωή ο Γιώργος Τσάκας – Η πανωλεθρία, τα δικαστήρια & το παράπονο

Έγινε ένας από τους πιο γνωστούς παίκτες reality, ο Γιώργος Τσάκας, μετά την νίκη του στο Big Brother καταστράφηκε εντελώς.

21 χρόνια πριν, παραμονή Πρωτοχρονιάς όλοι με αγωνία περίμεναν ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής στο τότε πρωτοεμφανιζόμενο reality εγκλεισμού, «Big Brother». Η τηλεθέαση στον τηλεοπτικό σταθμό στο Μαρούσι χτυπούσε κόκκινο. Το reality ήταν από τα πιο επιτυχημένα, με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Μεγάλος νικητής είναι ο Γιώργος Τσάκας, που είχε καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού. Το ποσό που κέρδισε ήταν 50.000.000 δραχμές.

Τι έκανε μετά την νίκη του;
Μπορεί να ήταν τυχερός εκείνη την περίοδο της ζωής του, και να κέρδισε ένα αστρονομικό για την εποχή ποσό, αλλά η ζωή του δεν θα ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα.

Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Άνια μετά τη νίκη του ενώ παράλληλα έφυγε γρήγορα από τα φώτα της δημοσιότητας. Απόκτησαν μαζί έναν γιο, τον Δημήτρη, σύντομα όμως χώρισαν και εκείνος προχώρησε τη ζωή του κάνοντας έναν δεύτερο γάμο. Με τη δεύτερη σύζυγό του απόκτησαν δύο παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι όμως επίσης πολύ σύντομα τα πράγματα θα έπαιρναν άσχημη τροπή για τον νικητή του «Big Brother».
Πριν λίγους μήνες μιλώντας στην εφημερίδα «Political» μίλησε για την καταστροφή που υπέστη από τη δεύτερη σύζυγό του:

«Καταστράφηκα από εκείνη. Με έφερε στη Γερμανία για ένα καλύτερο αύριο χωρίς να μιλάω τη γλώσσα, ξένος ανάμεσα σε ξένους. Εργάστηκα σκληρά για να ορθοποδήσω και να προσφέρω στην οικογένειά μου μια άνετη ζωή, όμως πίσω από την πλάτη μου η πραγματικότητα ήταν άλλη. Έκανα τέσσερα χρόνια να δω τα παιδιά μου. Ήταν θάνατος. Ο μοναδικός τρόπος να τα συναντήσω ήταν παρουσία ψυχολόγου και κοινωνικού λειτουργού και αρνιόμουν.

Τα παιδιά με αγαπούσαν, αλλά δεν επιτρεπόταν νομικά ούτε έξω από το σπίτι τους να σταθώ. Είχε δημιουργήσει έναν άλλον κόσμο, διαφορετικό, που συνειδητοποίησα σε βάθος χρόνου και τρόμαξα. Ζήτησα διαζύγιο και από εκείνη τη στιγμή η γυναίκα αυτή μεταμορφώθηκε. Με έτρεχε στα δικαστήρια και, όπως προείπα, τη γλώσσα δεν τη γνώριζα και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου».Mετά τις περιπέτειες που περιέγραψε ο Γιώργος προχώρησε ξαναφτιάχνοντας τη ζωή του. Η νέα του σύντροφος ονομάζεται Μαρίνα Κοβουσιάδη και ήταν το στήριγμά του για να αντιμετωπίσει τις δικαστικές του περιπέτειες.

Ο ίδιος από τον Μάρτιο του 2020 και το πρώτο lockdown, εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία κατασκευής τιτανίου.
Δείτε πως είναι σήμερα

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Lockdown μέχρι… το Πάσχα προαναγγέλει η κυβέρνηση: «Θα αρθεί όταν πέσουμε στα 300 κρούσματα»

evosmos

Στέλιος Ρόκκος: Έκανε πρεμιέρα σε νυχτερινό μαγαζί τρεις μήνες μετά το θάνατο του αδελφού του

evosmos

Συντάξεις: Αυξήσεις που θα φτάσουν έως και τα 960 ευρώ – Ποιους αφορά

evosmos

Leave a Comment