ΚΟΣΜΟΣ

Νέο “χτύπημα” από την Gazprom: Θα κλείσει τον αγωγό Nord Stream 1 για τρεις ημέρες λόγω επισκευών

H ρωσική πετρελαϊκή εταιρεία Gazprom ανακοίνωσε πως ο αγωγός Nord Stream 1 θα διακόψει την λειτουργία του από τις 31 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου για επισκευές.

Ο αγωγός φυσικού αερίου Nord Stream 1, o οποίος μεταφέρει φυσικό αέριο από την Ρωσία στην Ευρώπη υποθαλάσσια μέσω της Βαλτικής Θάλασσας, θα διακόψει την λειτουργία του από τις 31 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου για επισκευές, ανακοίνωσε η Gazprom.

Μετά την ολοκλήρωση των επισκευών, θα ξαναρχίσουν οι ροές των 33 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων ημερησίως, αναφέρεται στην ανακοίνωση της.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τι έχεις πάρει ρε ατάλαντε; Robbie Williams: Αποκάλεσε «κλέφτες» τους Έλληνες

evosmos

Αδιανόητο αυτό που έκανε ο γαμπρός στην νύφη τη μέρα που παντρευόντουσαν – Τον χώρισε αμέσως μετά τον γάμο

evosmos

Τουρκική φρεγάτα προς ερευνητικό “Nautical Geo” μόλις βγήκε από λιμάνι Λεμεσού: «Ή επιστρέφεις ή σε βυθίζουμε» (upd)

evosmos

Leave a Comment