ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη! Πήγαν για ξύλα και τον… σκότωσε: “Μού έφυγε” λέει ο δράστης

Άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε σε δασική περιοχή στα Κερδύλια Όρη, όπου βρέθηκε νεκρός 51χρονος Αλβανός, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προσαχθεί 59χρονος Έλληνας, ο οποίος ομολόγησε την δολοφονία αλλά την απέδωσε σε ατύχημα. Όπως είπε στους αστυνομικούς, είχαν πάει για παράνομη υλοτομία, έξω από το χωριό Αρέθουσα της Θεσσαλονίκης. Εκεί που έκοβαν ένα μεγάλο δέντρο, του έφυγε, είπε στους αστυνομικούς, το αλυσοπριόνο και τραυμάτισε τον αλλοδαπό στον αριστερό μηρό αλλά και τον ίδιο. Με την βοήθεια του γιου του έφυγε από το δάσος, αφήνοντας αβοήθητο τον 51χρονο αλλοδαπό, και χωρίς να αναφέρει τον τραυματισμό του, στις αρχές.

Μετά από αναζητήσεις χθες η αστυνομία με την βοήθεια εθελοντών εντόπισαν το πτώμα του άτυχου εργάτη που είχε πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία. Έγινε έρευνα στο σπίτι του 59χρονου, όπου εντοπίστηκαν φυσίγγια και γι’ αυτό συνελήφθη. Συνελήφθη επίσης ο 28χρονος γιος του καθώς κατείχε παρανόμως μαχαίρι. Παραπέμφθηκαν και οι δύο να δικαστούν με την αυτόφορη διαδικασία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΡΤ: Σάλος με το πλάνο της πτώσης του Canadair – Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

evosmos

Εκτός κινδύνου τα παιδάκια που πέταξε από το μπαλκόνι η θεία τους στο Αιγάλεω

evosmos

Θεσσαλονικείς παρήγγειλαν χασίς από τις ΗΠΑ

evosmos

Leave a Comment