ΕΛΛΑΔΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΒΑΤΣΙΑΔΗΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΟΥ “ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΧΡΏΜΑΤΑ”

Σας περιμένουμε όλους στα εγκαίνια της έκθεσης Ζωγραφικής Χρήστου και Στέργιου Κοβατσιάδη “ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΧΡΏΜΑΤΑ” που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Φιλάρετος” στην αίθουσα “Πινακοθήκη” του Δημαρχείου Πανοράματος .

Τα εγκαίνια θα γίνουν 16 Νοεμβρίου 2022 ημέρα Τετάρτη στις 19:00 μ.μ. (Είσοδος ελεύθερη). Χρώματα και Μορφές αποτελούν τα έργα μας και έρχονται έπειτα από τις δύσκολες συνθήκες του κορονοιου να δώσουν μια λάμψη, ένα φωτεινό σημείο φανταχτερών χρωμάτων και να δηλώσουν στον θεατή την αρμονία και την γαλήνια απόλαυση της όρασης και του συναισθήματος που αναπτύσσεται στο βλέμμα του θεατή.

Δηλώνει ελπίδα, αισιοδοξία για το μέλλον και ύπαρξη ζωής, αναπνοής. Μορφές που τονίζουν κίνηση, συναίσθημα και χρώματα μαγικά.

Αποτυπώνουν παρουσία στον χώρο επηρεασμένα από στιγμές ζωής στο παρελθόν! Ηρεμία και γαλήνια απεικόνιση!

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κατερίνα Παπαδάκη: υποψήφια στις δημοτικές εκλογές του 2023 με τον υποψηφιο δήμαρχο Δημήτρη Ασλανιδη

evosmos

Σαλαμίνα: Ιερέας σε κατάσταση αμόκ έβρισε, χτύπησε και κλείδωσε πιστούς μέσα σε εκκλησία

evosmos

Κολωνός – Σε τραγική κατάσταση η 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμών και εκπόρνευσης από τον Ηλία Μίχο: Βλέπει εφιάλτες και αρνείται να πάει σχολείο! Καμία ψυχολογική υποστήριξη στο άτυχο κορίτσι!

evosmos

Leave a Comment