ΕΛΛΑΔΑ

Δύσκολες στιγμές για την Ιωάννα Παλιοσπύρου στο Παρίσι – Τι είπαν οι γιατροί

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρίσκεται στο Παρίσι για νέο κύκλο θεραπειών στο Κέντρο Υδροθεραπείας μία εξειδικευμένη μονάδα για εγκαυματίες προκειμένου να να επανέλθει η λειτουργικότητα στο δέρμα της, κατι το οποίο πρέπει να γίνεται κάθε έξι μήνες. Παρέα της είναι και η Αννίτα Ναθαναήλ.

Όπως ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας «1,5 χρόνο μετά την επίθεση ήταν ημέρα αξιολόγησης των εγκαυμάτων της Ιωάννας».

Μέσα από τα σύντομα βίντεο παρακολουθούμε την Ιωάννα Παλιοσπύρου να προχωρά στον διάδρομο του στρατιωτικού νοσοκομείου Percy Army Training Hospital. Με puffer τζάκετ και κουκούλα η Ιωάννα είναι έτοιμη να επισκεφτεί το ιατρείο των ειδικών που την παρακολουθούν.

Ωστόσο ξαφνικά διακόπτονται τα βίντεο με την Αννίτα Ναθαναήλ να σημειώνει: «Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το βίντεο για να σας ενημερώσουμε σχετικά… Η αξιολόγηση ήταν πολύ σκληρή για την Ιωάννα και επακολούθησαν δύσκολες στιγμές για εκείνη…»

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΜΕΤΙΚΟΣ: Ο Άρης Πορτοσάλτε καλεί τον κόσμο να αποσύρει τα λεφτά του από συγκεκριμένη τράπεζα

evosmos

Ίλιον: Συνελήφθη ο 48χρονος που έβαλε κρυφή κάμερα στο μπάνιο του σπιτιού του και κατέγραφε γυμνά τα παιδιά του

evosmos

«Κόλαφος» η ΤΕΡΑΣΤΙΑ Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Δεν αντέχω πια, δεν υπάρχει πάτος»

evosmos

Leave a Comment