ΕΛΛΑΔΑ

Μ. Φουρθιώτης: Ψευδής η κατάθεση για «συμβόλαιο εκτέλεσης κατά Βαξεβάνη» – Είμαι αγανακτισμένος

Αγανακτισμένος δηλώνει ο Μένιος Φουρθιώτης σχετικά με το δημοσίευμα που αφορά τον συγκεκριμένο μάρτυρα, ο οποίος ισχυρίστηκε πως υπήρχε συμβόλαιο εκτέλεσης κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη. Παράλληλα, επισημαίνει πως σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκεται πουθενά χαρακτηρίζοντας «ψευδομάρτυρα», «ψευδείς καταθέσεις» και «συκοφαντίες» τους ισχυρισμούς σε βάρος του.

«Αναφορικά με διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στον τύπο, σχετικά με το πρόσωπο μου, δηλώνω, την αγανάκτησή μου, τόσο για το περιεχόμενο της δημοσιοποιηθείσας κατάθεσης η οποία με εμπλέκει με ποινικά κολάσιμες πράξεις για τις οποίες ούτε κατά διάνοια εμπλέκομαι, όσο και για την διαρροή στοιχείων μιας δικογραφίας η οποία σε κάθε περίπτωση ουδεμία ανάμιξη μου, αναδεικνύει. Τις απαντήσεις θα δώσει η Ελληνική Δικαιοσύνη και ο κάθε ψευδομάρτυρας θα λογοδοτήσει σε αυτήν, για τις ψευδείς καταθέσεις και τις συκοφαντίες εναντίον δημοσιογράφων! Σε κάθε περίπτωση, τα ΜΜΕ θα πρέπει να σεβαστούν το ρόλο των Δικαστικών Αρχών και να απέχουν από τέτοιου είδους πρακτικές, κατ’ ουσίαν υποκατάστασης αυτών!» αναφέρει ο τηλεπαρουσιαστής.

Νωρίτερα, επικαλέστηκε επίσημη κατάθεση μάρτυρα στις αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με τον οποίο ο Μένιος Φουρθιώτης έψαχνε να βρει ανθρώπους για να εκτελέσουν συμβόλαιο εκτέλεσης σε βάρος του Βαξεβάνη όπως είχε καταγγείλει και ο ίδιος πριν από μερικούς μήνες.

Ο εν λόγω μάρτυρας συνάντησε τυχαία στον Πειραιά ένα πρόσωπο το οποίο απασχολείται ως οδηγός ταξί που του είπε ότι «ο Φουρθιώτης του πρότεινε να βγάλει από τη μέση τον Βαξεβάνη και ένα ακόμη δημοσιογράφο με αλβανικό όνομα».

«Ο Φουρθιώτης θα στήσει πυροβολισμούς στο σπίτι του για να λάβει εκ νέου αστυνομική προστασία και μετά θα βγάλει από τη μέση τον Βαξεβάνη και έναν ακόμη δημοσιογράφο με ξένο όνομα» κατέθεσε στην ΕΛ.ΑΣ ο μάρτυρας.

«Μετά από κάποιες μέρες, που πραγματοποιήθηκαν οι πυροβολισμοί με καλάσνικοφ στο σπίτι του Φουρθιώτη, κατόπιν δικής τους παρότρυνσης συνάντησα τον Τριάντη και το Βαξεβάνη στα γραφεία του Documento και μου είπαν πως θεωρούν ότι αφού έγιναν οι πυροβολισμοί στο σπίτι του Φουρθιώτη, ο Φουρθιώτης θα κάνει κακό και στο Βαξεβάνη. Τις επόμενες μέρες έμαθα ότι η εφημερίδα Documento έβγαλε άρθρο για συμβόλαιο θανάτου του Φουρθιώτη σε βάρος του Βαξεβάνη. Κατάλαβα πως ο (ταξιτζής) εννοούσε ότι ο Φουρθιώτης θα βάλει άτομο να σκοτώσει το Βαξεβάνη και τον άλλο δημοσιογράφο, γι’ αυτό και κανόνισα να δω τον Τριάντη» αναφέρει το επίμαχο δημοσίευμα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πώς η «μαφία του Μαυροβουνίου» ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς της στην Ελλάδα

evosmos

Σκούζει ο Πορτοσάλτε για τα πανό που τον κράζουν στα γήπεδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Ζεφύρι: Ανδρας περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό τη σύζυγό του και της έβαλε φωτιά

evosmos

Leave a Comment