ΕΛΛΑΔΑ

Συντάξεις Ιουλίου 2023: Εβδομάδα πληρωμών, οι ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία

Από την Τρίτη 27 Ιουνίου μέχρι και την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 θα καταβληθούν σε όλους τους δικαιούχους οι συντάξεις Ιουλίου.

Στις 27 Ιουνίου 2023 ξεκινάει η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων Ιουλίου 2023, ενώ οι πληρωμές θα ολοκληρωθούν στις 29 Ιουνίου.

Ο ΕΦΚΑ ανακοίνωσε και επίσημα τις ημερομηνίες πληρωμής για τις συντάξεις Ιουλίου για Δημόσιο, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ και όλα τα Ταμεία.

Συγκεκριμένα:

– Οι συνταξιούχοι των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ θα πληρωθούν την Τρίτη 27 Ιουνίου και η κατάθεση θα γίνει το απόγευμα Δευτέρας 26 Ιουνίου.

– Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, εφόσον το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9, θα πληρωθούν την Τετάρτη 28 Ιουνίου. Η κατάθεση θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης 27 Ιουνίου.

– Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8, θα πληρωθούν την Πέμπτη 29 Ιουνίου, με την καταβολή να γίνεται το απόγευμα της Τετάρτης 28 Ιουνίου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Έρευνες για ύποπτο αντικείμενο στο μνημείο του Ολοκαυτώματος

evosmos

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γυναίκα για την επίθεση με μαχαίρι στην Πυλαία

evosmos

Σφοδρή επίθεση από Μόσχα σε Αθήνα: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ειναι έτοιμη να ακυρώσει την κοινή μας ιστορία»

evosmos

Leave a Comment