ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

Γκλέτσος για Πριγκόζιν: «Λέτε ο Πούτιν να φοβήθηκε ένα χοντρομπαλά;»

Αντιπαράθεση στον «αέρα» για όσα εκτυλίχθηκαν το Σάββατο στη Ρωσία αλλά και για το πρόσωπο του Γεβγκένι Πριγκόζιν είχαν το απόγευμα της Κυριακής ο Απόστολος Γκλέτσος με τον δημοσιογράφο Διονύση Στούμπο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Απόστολος Γκλέτσος υποστήριξε ότι δεν είναι δυνατόν ο Βλαντιμίρ Πούτιν «να φοβήθηκε 25.000 με λιανοντούφεκα» προσθέτοντας «θέλετε να πιστέψει η διεθνής κοινότητα ότι φοβήθηκε ένα χοντρομπαλά κύριο (σ.σ. τον Πριγκόζιν) που δεν έχουν σφαίρες τα λιανοντούφεκα των 25.000 ανδρών του;».

«Να σοβαρευτούμε. Έχουμε καταλάβει τι ζούμε με τον νέο τσάρο; Ο κύριος αυτός είναι ο βασικός πραιτωριανός του Πούτιν» παρατήρησε ο Διονύσης Στούμπος.

«Ποιος τον εφοδιάζει; Ποιός του δίνει σφαίρες; Ποιος του δίνει πυρομαχικά;» επέμεινε ο Απόστολος Γκλέτσος με τον δημοσιογράφο να του απαντά «πολλοι ανάμεσα στους οιποίους και το Ιράν. Γιατί τόση απολυτότητα;». «Βάζω ερωτήσεις. Γιατί μου επιτίθεστε;» συνέχισε τον διάλογο ο Απόστολος Γκλέτσος, «γιατί ακούω ότι έγινε σκηνοθεσία» εξήγησε ο κ. Στούμπος.

«Δεν έχει ο ίδιος καμία σχέση με πόλεμο, μόλις που φτιάχνει σάντουιτς» συνέχισε στην… ανάλυσή του για τον Γεβγκένι Πριγκόζιν ο Απόστολος Γκλέτσος με την κόντρα με τον Διονύση Στούμπο να καταλήγει με την ερώτηση «πού υπηρέτησες;» προς τον δημοσιογράφο συνομιλητή του ο οποίος του απάντησε «Στον Έβρο, Ι1, με πλήρη θητεία και άδεια για καλή σκοποβολή».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αρχαία Ολυμπία: Αυτό είναι το σίδερο στην παιδική χαρά που χτύπησε σοβαρά η 5χρονη [ΒΙΝΤΕΟ]

evosmos

Ρέθυμνο: Η στιγμή που τρεις Ελληνίδες κλέβουν κοσμηματοπωλείο

evosmos

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks διαγνώστηκε με καρκίνο – Το πρώτο μήνυμά της

evosmos

Leave a Comment