ΕΛΛΑΔΑ

«Με πήγαν στη ΓΑΔΑ γιατί…» – Η άγνωστη σύλληψη του Λάκη Λαζόπουλου

Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Fishy του MEGA και μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη συζήτησαν για όλα και για όλους.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο ιδιαίτερο όνομά του.

«Είναι μεγάλη ιστορία. Όταν ξεκίνησα στο θέατρο, έπρεπε να μπει το όνομά μου αλλά δεν υπήρχε άδεια ηθοποιού. Το όνομά μου δε φαινόταν πουθενά, ήμουν σχεδόν παράνομος.

»Κάποια στιγμή στις ταμπέλες έπρεπε να προστεθεί και το ‘Απόστολος Λαζόπουλος’. Το Απόστολος δε χωρούσε και το κόψανε και είπαν Λάκης. Λάκης Λαζόπουλος. Δεν πρόλαβα να το αλλάξω μετά και έμεινε έτσι».

Έτσι προέκυψε το «Λάκης» όπως είπε ο αγαπημένος ηθοποιός, στις αρχές της καριέρας του. Το όνομα αυτό έμελλε να τον συνοδεύει για την υπόλοιπη πορεία του και να ταυτιστεί με την επιτυχία του.

«Ξεκίνησα (σ.σ. το θέατρο) παράλληλα με το πτυχίο του πανεπιστημίου γύρω στο ’80. Έγραψα μια παράσταση αλλά ήταν πολύ περίεργη».

Η νύχτα στη ΓΑΔΑ
Αναφερόμενος στην καριέρα του μέσα στα χρόνια, ο δημοφιλής κωμικός μίλησε για ένα περιστατικό λιγότερο γνωστό στο ευρύ κοινό.

Πρόκειται για τη νύχτα που πέρασε στη ΓΑΔΑ μετά τη σύλληψή του για προσβολή του τότε Προέδρου της ελληνικής Δημοκρατίας.

«Είχαμε γράψει ένα κείμενο, όχι προσβλητικό γιατί αθωωθήκαμε κιόλας, αλλά προσβλητικό το θεώρησε η Προεδρία, το θεώρησαν κάποιοι που έκαναν παιχνίδια στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Δεν μπορώ να το διευθετήσω και δε με ενδιαφέρει κιόλας.

»Το θέμα ήταν ότι έλεγε τότε ότι κάθε βράδυ τηλέφωνο τον παίρνει ο Ανδρέας, του λέει ότι είσαι … και του κλείνει το τηλέφωνο. Αυτή ήταν η ατάκα. Όταν τελειώσαμε, μπήκαν μέσα με τα μικρόφωνα και μου είπαν ότι το έχουν καταγράψει.

»Με πήγαν στη ΓΑΔΑ. Μετά η Άννα Παναγιωτοπούλου ήρθε από μόνη της και πήρε το μερίδιο της ευθύνης που της αναλογούσε ως συγγραφέας. Είχα πολλή στήριξη, είχε γίνει μεγάλο θέμα».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Α.Τσίπρας: «Ο Κ.Μητσοτάκης θα δραπετεύσει με εκλογές για να μην αντιμετωπίσει αυτό που έρχεται με την Τουρκία»

evosmos

ΝΕΕΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: «ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ΕΘΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΤΖΟΓΟ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛ» – ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 39ΧΡΟΝΟ

evosmos

4 ερωτήματα για το θάνατο του 20χρονου Εύελπι στην Ρεντίνα

evosmos

Leave a Comment