ΕΛΛΑΔΑ

Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Ομόφωνα ένοχος ο κατηγορούμενος

Ένοχος για τη δολοφονία του Γιώργου Ξυλούρη, τον Μάιο του 2020 στα Ανώγεια κρίθηκε ο Μανόλης Καλομοίρης από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο δυτ. Κρήτης στα Χανιά.

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Το δικαστήριο, κατά πλειοψηφία, αποδέχθηκε την εισαγγελική πρόταση και απέρριψε τον ισχυρισμό της υπεράσπισης ότι ο Καλομοίρης βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής.

Η διάσκεψη του Δικαστηρίου κράτησε για πάνω από 5 ώρες.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, στον χώρο υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία, με τη συνδρομή δυνάμεων και από το Ρέθυμνο.

Η υπεράσπιση έχει ζητήσει να αναγνωριστούν στον Μανόλη Καλομοίρη τα ελαφρυντικά του πρότερου σύννομου βίου και της καλής διαγωγής μέσα στις φυλακές, όπου και παρακολουθεί προγράμματα σπουδών.

Η δολοφονία έγινε στα Ανώγεια, τον Μάιο του 2020, όταν ο Γιώργος Καλομοίρης πυροβόλησε θανάσιμα τον 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη και λίγο αργότερα έπεσε νεκρός από τον Μανόλη Καλομοίρη.

Η δίκη σε δεύτερο βαθμό ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Kαλλιθέα: 61χρονος κρατούσε φυλακισμένη 48χρονη – Την βίαζε και τη χτυπούσε

evosmos

Διπλό φονικό Ανώγεια: Σε καθοριστικό σημείο η δίκη – Την ενοχή του Μανώλη Καλομοίρη πρότεινε η Εισαγγελέας

evosmos

Έγκλημα στις Σπέτσες – Συγκλονίζει η μητέρα του 26χρονου: Τον μαχαίρωσε 3 φορές και τον πέταξε στο ποτάμι

evosmos

Leave a Comment