ΕΛΛΑΔΑ

Απόστολος Γκλέτσος: «Ο Λιγνάδης δεν υφίσταται πλέον για την κοινωνία, τελείωσε αυτός, πάει»

Ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε σε συνέντευξή του, μεταξύ άλλων, για την τηλεόραση, την παρουσίαση, τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Γιώργο Κιμούλη.

«Τηλεόραση κάνω για βιοποριστικούς λόγους και επειδή είναι μια τέχνη που αγαπώ. Τη δουλειά του παρουσιαστή δεν την ξέρω, δεν θα την κάνω γιατί θα εκτεθώ ανεπανόρθωτα. Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι πολύ καλή στην παρουσίαση, θα γούσταρα να παίξουμε ξανά μαζί. Έκανα πολλούς φίλους στην τηλεόραση, ξεχωρίζω κάποιους, αλλά δεν έχω χαλαστεί ποτέ με κανέναν», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο Απόστολος Γκλέτσος είπε στη συνέχεια: «Ο Λιγνάδης δεν υφίσταται πλέον ούτε για το θέατρο, ούτε για την κοινωνία. Τελείωσε αυτός, πάει. Δεν θα πήγαινα να παίξω με τον Κιμούλη. Θέλω η ψυχή μου να είναι ήρεμη, ειδικά σε αυτή την ηλικία».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θησαυρίζουν τα κοράκια των πλειστηριασμών! Βροχή από καταγγελίες για παράλογες απαιτήσεις προκαταβολών από funds και servicers – Αύξηση ρεκόρ στα καθαρά κέρδη της Intrum Hellas κατά 113%

evosmos

900€ πρόστιμο σε πατέρα με τα παιδιά του σε αυτοκίνητο! Ζούνε μαζί, εργάζονται μαζί… αλλά είναι υπεράριθμοι!

evosmos

Μενίδι: Την κατακρεούργησε με πάνω από 10 μαχαιριές – Καρφωμένο στην κοιλιά της 40χρονης το μαχαίρι

evosmos

Leave a Comment