LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

«Μεγάλος» Ευθυμιάδης: «Αν δεν υπήρχαν κάμερες θα ακούγαμε στις ειδήσεις “Υπάλληλος επιτέθηκε σε γνωστό υπουργό”»

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ τέθηκε ο πρώην υπουργός και βουλευτής, Λευτέρης Αυγενάκης μετά τον σάλο που προκλήθηκε για την βιαιοπραγία του εναντίον υπαλλήλου του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.

Μετά το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που δείχνουν τον Λευτέρη Αυγενάκη να επιτίθεται σε υπάλληλο του αεροδρομίου οι αντιδράσεις δεν έχουν τέλος τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Ο ηθοποιός – συγγραφέας, Θανάσης Ευθυμιάδης με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram ανέφερε: «Τέτοιες στιγμές ευγνωμονώ την τεχνολογία γιατί για όλους εμάς που ζήσαμε την Ελλάδα όταν δεν υπήρχαν κάμερες στους δημόσιος χώρους. Ελπίζω να περνάει από το μυαλό μας ότι τότε στις ειδήσεις θα ακούγαμε “Συνελήφθη υπάλληλος αεροπορικής εταιρείας που επιτέθηκε αναίτια σε γνωστό υπουργό», έγραψε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Περήφανη για την καταγωγή της η Ειρήνη Μερκούρη: «Είμαι αυθεντική τσιγγάνα και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό»

evosmos

Αλλάζει το φαρμακείο του αυτοκινήτου: Τι πρέπει να περιέχει από 18 Ιουνίου – Το πρόστιμο για τους παραβάτες

evosmos

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΛΕΚΑΡΤΑ ΣΤΗ ΓΑΔΑ – ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΕΡΟΜΕΝΗΣ “ΑΡΧΗΓΙΚΗΣ” ΟΜΑΔΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ

evosmos

Leave a Comment