LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Δύσκολες ώρες για τη Νόρα Βαλσάμη: Σε πλειστηριασμό το σπίτι της – «Μου το παίρνουν για 18.000 ευρώ»

Η Νόρα Βαλσάμη έδωσε συνέντευξη σε περιοδικό όπου αναφέρθηκε στην απώλεια του αγαπημένου της συζύγου, Ερρίκου Ανδρέου, αλλά και στον πλειστηριασμό του σπιτιού της στη Ραφήνα, για χρέος 18.000 ευρώ.

«Είναι τραγική η κατάστασή μου, δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο. Είναι κάτι που δεν το έχω ξεπεράσει και ούτε πιστεύω πως θα μπορέσω ποτέ να ξεπεράσω. Ειδικά τώρα που έρχονται οι γιορτές έχω τα χάλια μου. Είμαι σε κακό χάλι, αλλά προσπαθώ για το παιδί μου όσο γίνεται να είμαι πιο αλέγκρα, να είμαι πιο δυνατή και να μην έχω τόση στεναχώρια. Κάνω προσπάθειες να είμαι καλά, όπως και ο γιος μου που γράφει ηλεκτρονική μουσική» είπε για την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου.

Όσο για τον πλειστηριασμό του σπιτιού στη Ραφήνα ανέφερε: «Είναι έτοιμοι να μου πάρουν το σπίτι. Τους είπα λοιπόν και εγώ «πάρτε το, πάρτε κι εμένα, δεν με ενδιαφέρει καθόλου». Μου απάντησαν να πάω στον Εισαγγελέα, να κάνω κάτι διαδικασίες, κάτι τέτοιο. Δεν με ενδιαφέρει όμως, ας το πάρουν. Ήταν το μοναδικό σπίτι που έχω. Μου το παίρνουν γιατί χρωστάμε 18.000 ευρώ, αλλά πού να βρω εγώ τώρα αυτά τα χρήματα;»

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κορωνοϊός: Συνωστισμός στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης παρόλο που καταγράφηκε ημερήσιο ρεκόρ κρουσμάτων

evosmos

Ηράκλειο: Του έστησαν ενέδρα και του «γάζωσαν» το αυτοκίνητο

evosmos

Σεισμός στην αγορά! Πωλείται ο Κωτσόβολος – Εκτακτη ανακοίνωση

evosmos

Leave a Comment