LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ για Σταμάτη Γονίδη: Μπήκε να κάνει μπάνιο και ξαφνικά βρέθηκε γεμάτος αίματα, με το κεφάλι μες τον νιπτήρα

Ο Σταμάτης Γονίδης σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Summer’ s Cool”, σήμερα, Τρίτη, το μεσημέρι, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, για το οποίο ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες του εμφανίσεις.

Το πρόβλημα υγείας του Σταμάτη Γονίδη
Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «η περιπέτεια ξεκίνησε πριν 20-25 μέρες. Είχα έρθει στο νησί μόνος μου, έπαθα ίλιγγο. Πήγα στην Αθήνα, έκανα μια ένεση και μετά από εξετάσεις διαπίστωσα ότι ήταν από το λαβύρινθο. Όλα καλά. Έφαγα μια εβδομάδα με δέκα μέρες στην Αθήνα όπου ήθελα να τακτοποιήσω κάποιες υποθέσεις με κάποια συμβόλαια. Κάποια στιγμή μπήκα στο μπάνιο και όταν βγήκα, βρέθηκα με το κεφάλι στο νιπτήρα ξαφνικά, γλίστρησα και μάτωσα το κεφάλι μου στη δεξιά πλευρά. Ευτυχώς παρόλο που ήταν δυνατό το χτύπημα, δεν ήταν τίποτα. Είχα μια εμφάνιση την επόμενη μέρα, μου κάνανε μια ένεση κοκτέιλ και πήγα και τραγούδησα κανονικά. Όλα καλά».

Ο Σταμάτης Γονίδης πρώτη φορά ακυρώνει συναυλίες
Και συμπλήρωσε ο Σταμάτης Γονίδης «μετά γύρισα στο νησί, γιατί ήθελα να δω και τη μικρή μου κόρη. Όταν έφτασα εδώ, πήγα να την ξυπνήσω. Πόναγε λίγο η μέση μου. Πήγα να την πιάσω από την κούνια και να τη σηκώσω, είναι 16 κιλά η μικρή, έφαγα μια μαχαιριά στη μέση λες και με κόψανε στα δυο. Έκανα τρεις συνεχόμενες μέρες ενέσεις κοκτέιλ. Δε με έπιασαν και τώρα παίρνω ειδική αγωγή με κορτιζόνες.Όταν είμαι όρθιος δεν έχω πρόβλημα, περπατάω, όταν κάθομαι πονάω λίγο αλλά εντάξει, όταν ξαπλώσω και ξεχαστώ, με το που πάω να γυρίσω, οι πόνοι είναι φρικτοί. Ο γιατρός μου είπε ότι θα πάρει δυο εβδομάδες. Δε το έχω ξαναπάθει ποτέ. Δε μπορείς να κοιμηθείς, να ξεκουραστείς. Οι συναυλίες ακυρώθηκαν ενώ ήταν sold out, οι μουσικοί είναι χωρίς δουλειά. Δε το έχω ξανακάνει ποτέ αυτό… Τώρα καταλαβαίνω τι σημαίνει να πονάει η μέση».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΠΟΣΟ ΕΤΟΙΜΗ ΗΤΑΝ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΝΕΡΟ(ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

ΚΟΚ: Τι αλλάζει στις ποινές για σοβαρές παραβάσεις με αφαίρεση διπλώματος

evosmos

ΕΧΕΙ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΣΟΛΩΜΟΥ: «Νηστεύω από τα πάντα την Μεγάλη Εβδομάδα, αποφεύγω και τις σαρκικές επαφές» (VIDEO)

evosmos

Leave a Comment