ΕΛΛΑΔΑ

Από το καλό στο… καλύτερο! Οδηγός λεωφορείου συνελήφθη γιατί “χούφτωνε” νεαρές επιβάτιδες

Τι άλλο θα ζήσουμε σε αυτή την κοινωνία; Ένας 59χρονος οδηγός αστικού λεωφορείου συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου (10/8) και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά γιατί “χούφτωνε” νεαρές επιβάτιδες!

Νωρίτερα οι γονείς μιας 18χρονης είχαν καταγγείλει πως ο οδηγός την θώπευσε την στιγμή που επιβιβάστηκε στο λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς-Βούλα, στην συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Καραμανλή και Βασιλέως Παύλου, στην περιοχή της Βούλας.

Στην συνέχεια διαπιστώθηκε πως είχε προηγηθεί ανάλογη επίθεση την ίδια ημέρα νωρίτερα, σε βάρος μιας κοπέλας 21 ετών. Σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου: “Αρνείσαι τη Θεία Κοινωνία, δεν είσαι Χριστιανός. Βρίσκεσαι εκτός εκκλησίας”

evosmos

Επιμένει ο Κασσελάκης: «Τον αριθμό 500.000 δεν τολμάνε να τον διαψεύσουν» (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΥ!!! Καρδιολόγος σκότωσε 15(!!) παιδιά και αποκαλούσε τον εαυτό του “Μεσσία”;;;

evosmos

Leave a Comment