LIFE STYLE ΚΟΣΜΟΣ

Έγινε το Θαύμε 11 χρόνια μετά: Ο Μίκαελ Σουμάχερ εμφανίστηκε δημόσια για πρώτη φορά μετά το τραγικό ατύχημα

Ο Μίκαελ Σουμάχερ εμφανίστηκε δημόσια, για πρώτη φορά, μετά από το ατύχημα που είχε, στον γάμο της κόρης του, Gina, στη βίλα της οικογένειας, στη Μαγιόρκα, σύμφωνα με φήμες.

Ειδικότερα, η 27χρονη παντρεύτηκε τον Iain Bethke, το περασμένο Σάββατο, σε μια πολυτελή τελετή και τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης υπογράμμισαν ότι ο σταρ της F1 παραβρέθηκε, για να παρακολουθήσει τη χαρούμενη περίσταση.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ εξακολουθεί να χρειάζεται ιατρική φροντίδα συνεχώς, μετά το ατύχημα στο σκι, πριν από μια δεκαετία, στις γαλλικές Άλπεις, που του άλλαξε τη ζωή.

Από τότε που του επετράπη η επιστροφή του στο σπίτι της οικογένειάς του, στη λίμνη της Γενεύης, τον Σεπτέμβριο του 2014, βρισκόταν υπό τη φροντίδα της συζύγου του, Κορίνας και μιας ομάδας επαγγελματιών γιατρών.

Η Κορίνα, η οποία κρατάει τον σύζυγό της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχει επιτρέψει μόνο σε μια επιλεγμένη ομάδα έμπιστων φίλων και μελών της οικογένειας να τον επισκεφτούν.

Σύμφωνα με τη Mirror, μόνο ένας μικρός αριθμός ανθρώπων, τόσο εντός, όσο και εκτός της οικογένειας Σουμάχερ, πιστεύεται ότι γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της κατάστασής του και της φροντίδας του.

Ο αυστηρός όρος στους καλεσμένους που βρέθηκαν στον γάμο της κόρης του Μίκαελ Σουμάχερ
Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας να διατηρηθεί το απόρρητο της κατάστασής του, όλοι οι καλεσμένοι στο γάμο έπρεπε να αφήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα στην είσοδο, ώστε να μην τραβηχτούν φωτογραφίες του 55χρονου.

Ωστόσο, η εμφάνισή του μπροστά στην ευρύτερη οικογένεια και άλλων, για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, δείχνει ότι η στάση της Κορίνας μπορεί να αλλάζει.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μαθηματικό παζλ μόνο για ιδιοφυΐες: Αφαιρέστε 2 σπίρτα για να λύσετε την εξίσωση – Έχετε 10 δευτερόλεπτα

evosmos

Ρόδος: Βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του Βρετανού τουρίστα πριν «χτυπηθεί» από κεραυνό

evosmos

«Είσαι πολύ όμορφη, σιγά να μην είσαι άρρωστη»: Μητέρα 27 ετών έχει 1 μήνα ζωής αλλά κανείς δεν την πιστεύει

evosmos

Leave a Comment