ΕΛΛΑΔΑ

Aδιαvόητo θpiλεp με τον Δημήτρη Μπελώνη: «Αν δεν επιστρέψω σε 3 μέρες, θα με βρείτε vεκpό»

Έντονη ανησυχία τις τελευταίες ημέρες για την οικογένεια ενός 31χρονου Έλληνα, ο οποίος δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Ένα μήνυμά του προκάλεσε συναγερμό, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ανακοίνωση και από την αστυνομία για την αναζήτησή του.

«Αν δεν επιστρέψω στην Ελλάδα, θα με βρουν νεκρό στην Αυστραλία»

Ο Δημήτρης Μπελώνης, πρώην βοηθός εκπαιδευτή Ευζώνων, μετακόμισε στην Αυστραλία πριν από 6 χρόνια, αφήνοντας πίσω την 4χρονη κόρη του με τη μητέρα της.

Αναπάντεχα, την προηγούμενη Δευτέρα, η γυναίκα έλαβε ένα μήνυμα από τον 31χρονο στο οποίο ζήταγε συγγνώμη, επισημαίνοντας ότι σκοπεύει να βάλει τέλος στη ζωή του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Θα βάλω τέλος στη ζωή μου. Σε παρακαλώ φρόντισε το μωρό και πες της ένα μεγάλο συγγνώμη από εμένα. Θα την αγαπώ για πάντα. Είναι η ζωή μου. Σε παρακαλώ μην θυμώσεις με τον μπαμπά σου. Και εσύ Κιμ… ό,τι και να έγινε μεταξύ μας…Δώσε μια μεγάλη αγκαλιά και ένα φιλί. Αντίο».

Σχεδόν 48 ώρες μετά, ο συναγερμός για την εξαφάνισή του έληξε, αλλά η περίεργη αυτή υπόθεση παρέμεινε ανεξιχνίαστη.

Η εκπομπή «Open Τώρα» ήρθε σε επαφή μαζί του, και ο 31χρονος ανέφερε ότι η ζωή του είναι σε κίνδυνο. Ωστόσο, δεν αποκάλυψε πού βρίσκεται, κάνοντάς τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα, λέγοντας ότι: «Αν δεν επιστρέψω στην Ελλάδα, θα με βρουν νεκρό στην Αυστραλία».

Για τους λόγους της εξαφάνισης του, ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση στο σπίτι του, υποστηρίζοντας ότι έχει οικονομικές διαφορές με μια εταιρεία ακινήτων στην οποία ανήκει η κατοικία του.

Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι οι μπράβοι που φέρεται να έστειλε η εταιρεία τον πέταξαν έξω από το σπίτι και αλλιώς, στο τέλος αποφάσισε να μην προχωρήσει σε αυτό που φοβόταν και οι οικογένειά του. Τώρα ψάχνει τρόπους για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Δ. Μπελώνης: «Η ζωή μου βρίσκεται σε κίνδυνο, αν δεν επιστρέψω στην Ελλάδα θα με βρουν νεκρό στην Αυστραλία»

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κολωνός: Η στιγμή που η μητέρα της 12χρονης ορμάει στον Ηλία Μίχο στα δικαστήρια (video)

evosmos

“Σκιά” του εαυτού του ο Λύτρας μετά τη φυλακή : Η νέα “αγνώριστη” εικόνα του μετά την απώλεια κιλών περιμένοντας της αποφυλάκιση του

evosmos

Νίκος Αναδιώτης κατά τεκνοθεσίας ομόφυλων ζευγαριών: «Δε θα ήθελα να έχω δύο γονείς ίδιου φύλου» (video)

evosmos

Leave a Comment