ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Ποινή φυλάκισης με αναστολή για το τραίνο που “μπήκε” μέσα στο σταθμό

Ένα σιδηροδρομικό ατύχημα που είχε σηκώσει όλη τη Λαμία στο πόδι τον Αύγουστο του 2018, εξετάστηκε σήμερα από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας.

Πρόκειται για τον εκτροχιασμό της αμαξοστοιχίας 4522, που εκτελούσε το δρομολόγιο Λιανοκλάδι – Στυλίδα στις 3 Αυγούστου 2018, όταν από μη γύρισμα των κλειδιών, την ώρα που μπήκε (05:40’) στο σταθμό της Λαμίας, πήγε κατευθείαν στο δρεζινοστάσιο!

Τα κλειδιά είχαν γυρίσει σε προγενέστερο χρόνο στη γραμμή του δρεζινοστασίου και μετά το πέρας των εργασιών δεν είχαν επανέρθει στην κανονική τους θέση για την εξυπηρέτηση της επιβατικής αμαξοστοιχίας.

Από τη σύγκρουση με το κτίριο που ευτυχώς εκείνη την ώρα ήταν άδειο, είχε τραυματιστεί μια 48χρονη γυναίκα, υπάλληλος Κίνησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που ήταν προϊσταμένη Αμαξοστοιχίας και μια 50χρονη επιβάτιδα που είχε ξεκινήσει νωρίς από το σπίτι της για να πάει στη δουλειά της.

Θυμηθείτε τις εικόνες που είχε καταγράψει τότε το LamiaReport από το σημείο του ατυχήματος:

 

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

23χρονη αποκαλύπτει τα πάντα για το Tinder: “Με τόσους έχω πάει”

evosmos

Χαλκιδική: Συγκλονιστική σύλληψη 16χρονου με ναρκωτικά – Χτύπησε περιπολικό με τη μηχανή

evosmos

Βαρβιτσιώτης: 122 ακίνητα στο πόθεν έσχες του – Τι δηλώνει ο ίδιος

evosmos

Leave a Comment