LIFE STYLE

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αυτός αναλαμβάνει το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια

Δύσκολες στιγμές βιώνουν τα παιδιά, οι συνεργάτες και οι φίλοι του Αλέξη Κούγια, λίγες ώρες μετά την κηδεία του.

Το βάρος της απώλειας είναι δυσβάσταχτο για τα δύο του παιδιά, τον Χρίστο και τη Μάιρα, που προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τη νέα πραγματικότητα. Η οικογένεια, οι στενοί του συνεργάτες και οι φίλοι του αισθάνονται το κενό που άφησε πίσω του ο κορυφαίος ποινικολόγος.

Η διαθήκη και η επιθυμία του για τα παιδιά του

Ο Αλέξης Κούγιας, έχοντας δώσει σκληρή μάχη με τον καρκίνο, είχε προνοήσει για τους ανθρώπους του και κυρίως για τα δύο του παιδιά, στα οποία είχε τεράστια αδυναμία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, είχε συντάξει τη διαθήκη του, καθορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο θα μοιραστεί η περιουσία του στη 20χρονη Μάιρα και τον 23χρονο Χρίστο.

Στα περιουσιακά στοιχεία του περιλαμβάνονται υπερπολυτελή σπίτια, εξοχικές κατοικίες, ακριβά αυτοκίνητα και ένα σκάφος αναψυχής, τα οποία πλέον περνούν στα χέρια των παιδιών του.

Η συνέχεια του δικηγορικού του γραφείου

Όσον αφορά το δικηγορικό του γραφείο, η επιγραφή θα συνεχίσει να φέρει το όνομά του, ενώ οι συνεργάτες του θα διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία του έως ότου τα παιδιά του αποφοιτήσουν από τη Νομική και αναλάβουν εκείνα τη συνέχεια του έργου του.

Ο Αλέξης Κούγιας άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στον χώρο της ποινικής δικηγορίας. Ξεκινώντας από το μηδέν, κατάφερε να αναδειχθεί σε έναν από τους πιο επιτυχημένους νομικούς της χώρας, χτίζοντας ένα από τα σημαντικότερα δικηγορικά γραφεία και μια μεγάλη περιουσία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ήταν μαζί σε εκπομπή και δεν ήξεpε καvείς ότι ήταν αδερφές: Αuτή η δημοσιογράφος είναι αδερφή της Τσαπανίδου

evosmos

Η εξομολόγηση του Αρναούτογλου για τον υιοθετημένο γιο του: «Ο Τηλέμαχος μας επέλεξε, τον σπούδασα με έναν μισθό 900€»

evosmos

Γıώργος Πολυχρονίου: «Δεν λέω την ηλıκία μου γιατί ψάχνω μıα σοβαρή κοπέλα 25-30 χpoνών»

evosmos

Leave a Comment