ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το έγκλημα στη Λάρισα: Ξεγύμνωσαν τη σορό, την τύλιξαν σε κουβέρτα και την κατέβασαν στην είσοδο της πολυκατοικίας

Στη φόρα έρχονται καινούργια στοιχεία σχετικά με την τραγική υπόθεση της 52χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στη Λάρισα, στην είσοδο πολυκατοικίας επί της οδού Λεωνίδου, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα φέρει τραύματα στα πλευρά, γεγονός που υποδηλώνει ότι η δολοφονία της συνέβη σε προγενέστερο χρόνο.

Οι αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη δύο ατόμων, του γιου και του ανιψιού της θύματος, οι οποίοι φέρονται να είναι οι δράστες της αποτρόπαιης πράξης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τη δολοφονία, οι δράστες αφαίρεσαν τα ρούχα της γυναίκας, τύλιξαν το σώμα της με μια κουβέρτα και το μετέφεραν στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Γείτονες που έγιναν μάρτυρες του σκηνικού ειδοποίησαν την Ελληνική Αστυνομία. Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ καθώς και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ για να εξετάσουν την κατάσταση. Παρόν ήταν και ιατροδικαστής για να διαπιστώσει τα αίτια θανάτου.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αναστατωμένοι όσοι έχουν λογαριασμό στην Alpha Bank: Με έκτακτη ανακοίνωση τους προειδοποιεί η τράπεζα – Τι έχει συμβεί

evosmos

Αγωνία για το βρέφος των παλαιοχριστιανών – Δεν θα δηλώσω τίποτα στις κοινωνικές υπηρεσίες, επιμένει ο 45χρονος Μανώλης

evosmos

Kρίμα να λέγονται και να ακούγονται αυτά για την 24χρονη Γεωργία από την Θεσσαλονίκη

evosmos

Leave a Comment