ΕΛΛΑΔΑ

Αμαλιάδα: Πέθανε ο 93χρονος «κυρ Παναγιώτης» που ζούσε με την κόρη του στο αυτοκίνητο

Υπερήλικας από την Αμαλιάδα, ο κυρ Παναγιώτης, που για πολλούς μήνες «ζούσε» με την κόρη του στο αυτοκίνητο, ύστερα από έξωση που τους είχε γίνει, έφυγε χθες από τη ζωή.

Οι συνθήκες διαβίωσης ήταν τέτοιες που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή. «Έφυγε πικραμένος και με την αίσθηση της εγκατάλειψης», ανέφερε στην εφ. «Πατρίς» άνθρωπος που βρέθηκε στο πλευρό της οικογένειας βοηθώντας όπως μπορούσε. «Στενοχωριέμαι γιατί έφυγε έτσι. Από αυτήν την κατάσταση έφυγε», μονολογούσε η κόρη του όταν χθες βράδυ στο νοσοκομείο την ενημέρωσαν για τον θάνατό του.

Ο εκλιπών – όπως έγραφε και προ μηνών η εφ. «Πατρίς» – ζούσε για χρόνια σε ενοικιαζόμενο σπίτι μαζί με την κόρη του, την οποία η ανεργία την ανάγκασε να μην μπορεί να καταβάλλει το ενοίκιο.

Η πενιχρή σύνταξη του 93χρονου- που για χρόνια ήταν μετανάστης – ήταν το μοναδικό εισόδημα που διέθεταν. Τα χρήματα δεν έφταναν καν φάρμακα και διατροφή. Τα χρέη σωρεύονταν, «θηλιά» που τους έπνιξε. Ακολούθησε η έξωση και διαμονή στο αυτοκίνητο.

Οι δυο αυτοί άνθρωποι «ζούσαν» για πολλούς μήνες – σχεδόν έναν χρόνο – σε ένα Fiatάκι όπου το καλοκαίρι ψήνονταν και τον χειμώνα παγώνουν – με τη ζωή τους σεε κοινή θέα.

Η γυναίκα δείχνει να βρίσκει τον δρόμο της καθώς κατάφερε να βρει μια δουλειά.

Ο πατέρας της όμως δεν άντεξε την κακουχία… Ένας 93χρονος που έχει υποστεί οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου πόσο να αντέξει…

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Κάνε Θεέ μου το θαύμα σου»: Έγινε η μεταμόσχευση, δίνει μεγάλη μάχη για 3η φορά

evosmos

Πήρε τηλ. στον «αέρα» για να κλείσει ραντεβού σε οφθαλμίατρο! Δεν πίστευαν αυτά που άκουγαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΟΥ! Ο ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ ΜΙΧΟΣ ΜΕΤΕΔΙΔΕ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ! ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΟΙ ΑΤΖΕΝΤΕΣ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…

evosmos

Leave a Comment