ΕΛΛΑΔΑ

Πετρούπολη: Τη βίαζαν στις τουαλέτες του μπαρ κι υπήρχε κόσμος που γελούσε – Νέα στοιχεία από την 28χρονη

Η 28χρονη στην κατάθεσή της είπε στους αστυνομικούς ότι είδε ένα μαύρο πιστόλι, με το οποίο την απείλησαν οι δύο άνδρες. Σε περίπτωση που δεν ενέδιδε στις πιέσεις για ερωτική συνεύρεση, στις τουαλέτες του κέντρου, θα την πυροβολούσαν

Νέα στοιχεία για τον βιασμό της 28χρονης μητέρας ενός μικρού παιδιού σε μπαρ στην Πετρούπολη, από δύο ένοπλους Ρομά, φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr.

Το σκηνικό αποτροπιασμού καταγράφηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. Το θυμα μιλώντας στις Αρχές για τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των δραστών, έκανε λόγο για δύο 25χρονους, έναν εύσωμο και έναν πιο αδύνατο άνδρα, που αναζητούνται από την αστυνομία.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Τμήμα, με τη βοήθεια ενός τρίτου προσώπου, ο οποίος την εντόπισε επί της οδού Ανατολικής Ρωμυλίας σε άσχημη κατάσταση.

Στην κατάθεσή της, η 28χρονη αναφέρεται και στα έντονα βλέμματα των δύο ανδρών πριν από την κακοποίηση. Κάποια στιγμή, προκειμένου να πάψουν να την ενοχλούν, είπε στον έναν από αυτούς ότι δεν ενδιαφέρεται και πως είναι παντρεμένη. Ωστόσο, οι δύο Ρομά, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 28χρονης, επέμεναν, μέχρι που ο ένας από αυτούς την οδήγησε στις τουαλέτες και την εξανάγκασε σε σεξουαλικές πράξεις.

Το παράδοξο είναι ότι εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν κι άλλοι θαμώνες μέσα στις τουαλέτες, οι οποίοι, σύμφωνα με το θύμα, όχι μόνο δεν αντέδρασαν, αλλά γελούσαν. Έπειτα, η αποτρόπαια πράξη επαναλήφθηκε, καθώς ο δεύτερος δράστης μπήκε στην τουαλέτα και τη βίασε.

Βγαίνοντας από τις τουαλέτες, η 28χρονη επέστρεψε στη φίλη της και, αφού την ενημέρωσε για όσα τραγικά είχαν συμβεί, οι δύο άρχισαν να διαπληκτίζονται με την παρέα των Ρομά καθώς και με την ασφάλεια του μαγαζιού. Τότε η 28χρονη έφυγε από το μπαρ μαζί με τη φίλη της. Στη συνέχεια, την εντόπισε ένας περαστικός επί της οδού Ανατολικής Ρωμυλίας και τη μετέφερε στο Α.Τ. Πετρουπόλεως, μαζί με τη φίλη της.

Σήμερα, το θύμα κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση ενώ η ΕΛ.ΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δύο ένοπλων βιαστών. Πρόκειται, δε, να κληθεί να καταθέσει και ο σεκιούριτι του μπαρ.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τον περίμεναν έξω από το γραφείο του στην Πλάκα! 2 μπράβοι σακάτεψαν τον αρχαιολόγο Μανώλη Ψαρρό που εργάζεται στην εφορεία αρχαιοτήτων Κυκλάδων που χειριζόταν 3 καυτές υποθέσεις στην Μύκονο

evosmos

Εξιχνιάστηκε ληστεία με λεία 247.000 ευρώ στη Θέρμη

evosmos

Νεκρός από φωτιά σε σπίτι στην Αγία Παρασκευή- Κάηκε στην κρεβατοκάμαρά του από θερμαντικό σώμα

evosmos

Leave a Comment