ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε αποθήκη στον Τύρναβο – Eξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Σοκαρισμένη βρίσκεται η τοπική κοινωνία στον Τύρναβο της Λάρισας μετά τον εντοπισμό νεκρού άνδρα σε αποθήκη, όπου βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το tirnavospress.gr, ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα, βρέθηκε μέσα σε μια αποθήκη κοντά σε δρόμο, η οποία όμως δεν ήταν εύκολα ορατή.
Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι είχε κρεμαστεί με λεπτό σχοινί, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται για το δέσιμο των αμπελιών. Φαίνεται πως το σχοινί έσπασε, με αποτέλεσμα η σορός να βρεθεί στο δάπεδο του χώρου.

Ο άνδρας φαίνεται να έχει πεθάνει τουλάχιστον πέντε ημέρες πριν, καθώς το πτώμα βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση. Η αποθήκη, που περιείχε στρώματα και μια μικρή κουζίνα, φέρεται να χρησιμοποιούνταν περιστασιακά ως χώρος διαμονής από άγνωστα άτομα.

Πρόκειται για έναν αλλοδαπό, γεροδεμένο, μελαψό άνδρα περίπου 1,80 μέτρα ύψος. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες ερευνούν την υπόθεση, εξετάζοντας και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η σορός μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Λάρισας για νεκροψία-νεκροτομή και ακριβή καθορισμό του χρόνου θανάτου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αλλάζει καριέρα ο Παύλος Χαϊκάλης! Θα γίνει αστρολόγος και θα βοηθάει γυναίκες που θέλουν να κάνουν παιδιά!!!!

evosmos

Νάτα – νάτα τα ωραία! Αφήνει υπονοούμενα μαινόμενος “ο συνήγορος του Ελπιδοφόρου” : «Αν προκληθώ από τους δυο συκοφάντες του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, θα επανέλθω, και έχω πολύ περισσότερα να προσθέσω». Σιγά μην σκίσεις κάνα καλσόν

evosmos

Θρίλερ στη Μεσσηνία: Αυτοκτόνησε το ζευγάρι που αγνοείται, λέει η κόρη τους

evosmos

Leave a Comment