LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Συγκινεί η Μυρτώ Αλικάκη για Πέτρο Λαγούτη: «Ήταν πάντα παρών για τους γιους μας, δεν χρειάστηκε να είμαι κι εγώ μπαμπάς»

«Όταν πάψαμε να ζούμε μαζί μια ψυχολόγος που συμβουλευτήκαμε μας είπε ότι πάντα πρέπει όταν είμαστε μόνοι με τα παιδιά στο σπίτι, να φέρνουμε ο ένας τον άλλο γονιό στη συζήτηση»
Συγκίνησε η Μυρτώ Αλικάκη, μιλώντας για τον Πέτρο Λαγούτη και αναφέροντας πως ήταν πάντα παρών για τους γιους τους και δεν χρειάστηκε να είναι και εκείνη μπαμπάς.
«Εγώ κατ’ αρχάς είμαι αγοροκόριτσο και πάντα ήμουν, άρα ήμουν και μπαμπάς για τα παιδιά μου. Από την άλλη όμως, επειδή ο Πέτρος ήταν ένας μπαμπάς που ήταν πάντα παρών και επειδή όταν πάψαμε να ζούμε μαζί μια ψυχολόγος που συμβουλευτήκαμε μας είπε ότι πάντα πρέπει όταν είμαστε μόνοι με τα παιδιά στο σπίτι, να φέρνουμε ο ένας τον άλλο γονιό στη συζήτηση», είπε αρχικά η Μυρτώ Αλικάκη.
«Αυτό δεν ήταν απαραίτητο τελικό γιατί ο Πέτρος ήταν πάντα εκεί, αλλά και εγώ είμαι ξεκάθαρα αγορομάνα», κατέληξε η Μυρτώ Αλικάκη.
Στον καναπέ της εκπομπής «Happy Day» κάθισε η Μυρτώ Αλικάκη, όπου μίλησε για τους εθισμούς του πρώην συζύγου της, Πέτρου Λαγούτη, καθώς και για τον λόγο που δε θέλει να μιλάει για τα προσωπικά της.

«Είμαι απολύτως σύμφωνη με το να βγαίνουν τα πράγματα στο φως. Θεωρώ ότι έτσι θωρακίζεσαι απέναντι σε αυτά. Το θεωρώ πολύ σημαντικό και ως παράδειγμα στους άλλους ανθρώπους που μπορεί να αντιμετωπίζουν εθισμούς και να θέλουν να τους πολεμήσουν. Ακόμη και για τα παιδιά, γιατί είναι πολύ ωραίο ο γονιός σου να έχει τη δύναμη και τα κότσια και να πολεμήσει κάτι και να βγει να το πει», ανέφερε αρχικά η Μυρτώ Αλικάκη.
Στη συνέχεια, για την προσωπική της ζωή, είπε: «Είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω γενικά. Δεν καταλαβαίνω την τρομακτική αυτή αγωνία για το τι κάνει ο καθένας στα προσωπικά του. Είναι κάτι για να τρέφει το κουτσομπολιό. Θέλω να απομακρυνθώ από όλο αυτό. Δε θα πάψω να ζω επειδή κάποιος μπορεί να με δει και να γράψει κάτι. Τώρα με τα κινητά, η έννοια του παπαράτσι πλέον είναι πταίσμα. Οι φωτογράφοι έχουν κάποια ηθική, αυτοί με τα κινητά καμία»

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η έφοδος των ιταλικών Αρχών στο πλοίο συμφερόντων Λασκαρίδη με τα 850 κιλά κοκαΐνη -BINTEO ντοκουμέντο

evosmos

Μανώλης Δουρής: Βίασε και σκότωσε τον 6χρονο γιο του – Αποκομμένη η οικογένειά του 30 χρόνια μετά

evosmos

Την 1η Απριλίου ξεκινούν τα πρόστιμα για τη μη διασύνδεση POS – ταμειακών μηχανών

evosmos

Leave a Comment