ΕΛΛΑΔΑ

Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ στην Οβρυά! Τέσσερις τραυματίες, ανάμεσά τους ένα κοριτσάκι – ΔΕΙΤΕ πως έγιναν τα αυτοκίνητα! (ΦΩΤΟ)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, στην Άνω Οβρυά Πατρών στις 12 το μεσημέρι, της Κυριακής.
Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, με σφοδρότητα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα μεταξύ αυτών ένα κοριτσάκι 12 ετών.

Οι τραυματίες, ευτυχώς ελαφρά, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ έρευνες διενεργεί η τροχαία Πατρών. Στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΧΑΜΟΣ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΤΑΠΕΣ Κούγια κατά Ευαγγελάτου: Δεν σέβεται το τεκμήριο αθωότητας – Να αλλάξει το επώνυμό του σε «Εισαγγελάτος»!

evosmos

Είναι τυχαίο το τροχαίο στην υποδιευθύντρια των φυλακών; Μάλλον όχι! – Το 2017 είχε χάσει την ζωή του κι άλλο διοικητικό στέλεχος των φυλακών Μαλανδρίνου στην Αντιρρίου-Ιτέας (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Πώς η «μαφία του Μαυροβουνίου» ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς της στην Ελλάδα

evosmos

Leave a Comment