ΕΛΛΑΔΑ

ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ! ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Η “ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ” ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ 50ΧΡΟΝΟΥ – “ΦΟΒΟΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕ ΝΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ”, ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ 31ΧΡΟΝΟΥ – ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες και αναζητήσεις για τον εντοπισμό του 31χρονου κυνηγού τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς από την περασμένη Πέμπτη, παρότι έχει κινητοποιηθεί η Αστυνομία και η Πυροσβεστική που «χτενίζουν» την περιοχή έξω από το Μεσολόγγι.

Οι έρευνες είναι ανοιχτές με εξίσου ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας εγκληματικής ενέργειας σε βάρος του νεαρού κυνηγού.

Ο 51χρονος με τον οποίο θα βρισκόταν για να πάνε μαζί για κυνήγι, κρατείται για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι, ενώ εξετάζεται συνεχώς, καθώς οι ισχυρισμοί του προβληματίζουν ιδιαίτερα τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση.

Ο ίδιος επικαλέστηκε πως τον άφησε σε ένα σημείο, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης από το οποίο θα βρισκόταν υποτίθεται με έναν άλλο φίλο του να πάνε μαζί για κυνήγι, χωρίς όμως να είναι σε θέση να υποδείξει ποιος ήταν αυτός ο φίλος.

Πρόσθετα, υπήρχε ένα μεγάλο χρέος του συγκεκριμένου προς τον αγνοούμενο, για το οποίο ισχυρίζεται ότι έχει εξοφληθεί, κάτι το οποίο όμως δεν επιβεβαιώνει κανείς από τον οικογενειακό και φιλικό κύκλο του 31χρονου.

Το τελευταίο σήμα μάλιστα της κινητής τηλεφωνίας που εξέπεμψε προς το κινητό του είναι σε απόσταση από το σημείο που ισχυρίστηκε ότι τον άφησε και τον είδε τελευταία φορά.

Όλα αυτά έχουν κάνει τις Αρχές ανησυχούν πως είναι πιθανό να έχει συμβεί κάτι χειρότερο από μία απλή εξαφάνιση και γι’ αυτό οι έρευνες συνεχίζονται με επίμονους ρυθμούς.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Λευκός Πύργος: Πώς λεγόταν πριν πάρει το όνομα που έχει σήμερα;

evosmos

Εκσυγχρονισμός της Πολεμικής Αεροπορίας

evosmos

Διχάστηκαν μέχρι και οι εμβολιαστές: «Αυτό είναι δικτατορία – Είμαστε πειραματόζωα;» – Χαμός με Γ.Λιάγκα-Β.Περρή (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment