LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Νίνο για τους γάμους ομοφυλόφιλων ζευγαριών: «Είμαι καλοριφέρ και θα παντρευτώ μια μπανιέρα – Τι, δεν γίνεται;»

«Που είναι το παράξενο;»

Η τελευταία ανάρτηση του Νίνο στο Threads ήταν αναφορικά με τους γάμους μεταξύ ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

Με αφορμή τα όσα έχουν ακουστεί τα τελευταία 24ωρα, με αφορμή το νομοσχέδιο για τους γάμους ομοφυλόφιλων και της τεκνοθεσίας, ο τραγουδιστής έκανε τη δική του τοποθέτηση.

Το Threads επιτρέπει σε όσους έχουν λογαριασμό, να μοιράζονται πιο προσωπικές στιγμές και σκέψεις με τους ακόλουθούς τους. Οι δημοσιεύσεις στο Threads ονομάζονται «νήματα» και μπορούν να περιλαμβάνουν κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο, GIF και συνδέσμους.
«Από σήμερα είμαι καλοριφέρ 65 ετών, θα παντρευτώ μια μπανιέρα, και θα υιοθετήσω ένα αρσενικό κλειδί μαζί της. Τι δε γίνεται; 2024 έχουμε. Που είναι το παράξενο;», έγραψε ο Νίνο.

Όπως ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου κι οι συνεργάτες της, ο Νίνο δεν θα έπρεπε να προχωρήσει σε μια τέτοια ανάρτηση, ενώ τόνισαν πως ήταν άστοχη παρομοίωσή του.

Σημείωσαν επίσης, πως καλό θα ήταν να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του και σχολίασαν πως δεν μπορούμε να ακυρώνουμε τη σχέση κάποιου και να την παρομοιάζουμε με μια μπανιέρα και ένα καλοριφέρ.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μια Κρητικοπούλα ανάμεσα στα κορίτσια της Νομικής που πάνε… παγκόσμιο τελικό στην Οξφόρδη!

evosmos

Δολοφονία 75χρονου στη Σάμο: Στο συμβούλιο πλημμελειοδικών η απόφαση για την προφυλάκιση του 48χρονου φερόμενου ως δράστη

evosmos

Τεράστιες ελλείψεις φαρμάκων: «Ελάχιστες ποσότητες, με το σταγονόμετρο» εξηγεί ο ΦΣΑ

evosmos

Leave a Comment