Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (24/9) στην Χάλκη Λάρισας, καθώς λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα, ένας 50χρονος άνδρας σκοτώθηκε, ενώ εκτελούσε εργασίες με αλυσοπρίονο.
Όλα έγιναν όταν ο άτυχος άνδρας ανέβηκε σε δένδρο προκειμένου να κάνει κάποιες εργασίες και κάτω από αδιευκρίνιστες έως αυτή την ώρα συνθήκες, έχασε τον έλεγχο αλυσοπρίονου που κρατούσε με αλυσοπρίονο που κρατούσε με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος ακρωτηριάζοντας το πόδι του.
Μάλιστα το κόψιμο ήταν στο μηριαίο νεύρο και η κατάσταση ήταν πάρα πολύ δύσκολη για να μπορέσει να παραμείνει στη ζωή.
Στο σημείο έφτασαν διασώστες του ΕΚΑΒ και τον παρέλαβαν, με τον άνδρα να καταλήγει λίγη ώρα αργότερα.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
