ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Πάτρα: Ο διαιτητής του βόλεϊ, Σάββας Ιορδανίδης κάηκε ζωντανός στο σπίτι του

Φωτιά στην Πάτρα: Νεκρός ο 75χρονος Σάββας Ιορδανίδης – Θλίψη στον χώρο του βόλεϊ

Τραγικό τέλος βρήκε ένας 75χρονος άνδρας στην Πάτρα, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του στον Καστελλόκαμπο, το πρωί της Κυριακής (25.01.2026).

Το θύμα είναι ο Σάββας Ιορδανίδηςπρώην διαιτητής βόλεϊ και παρατηρητής διαιτησίας, ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στον χώρο του αθλήματος. Οι πυροσβέστες τον εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο διώροφο σπίτι του, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Πιθανή αιτία η έκρηξη από γκαζάκι

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε από την κουζίνα, όπου εντοπίστηκαν τα μάτια της κουζίνας ανοιχτά. Ο ισχυρός κρότος που ακούστηκε αποδίδεται πιθανότατα σε γκαζάκι, το οποίο ο 75χρονος φέρεται να είχε ανάψει για να ψήσει καφέ.

Παρά την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, δεν κατέστη δυνατός ο έγκαιρος απεγκλωβισμός του ιδιοκτήτη.

Ανείπωτο σοκ και θλίψη

Η είδηση του θανάτου του Σάββα Ιορδανίδη έχει προκαλέσει βαθιά συγκίνηση στον αθλητικό κόσμο. Ένας άνθρωπος που υπηρέτησε για χρόνια το βόλεϊ, «σιωπηλός εργάτης» των γηπέδων, έφυγε ξαφνικά, αφήνοντας πίσω του κενό και πολλά αναπάντητα «γιατί».

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Οι αρμόδιες Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τα ακριβή αίτια της έκρηξης και της φωτιάς, προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τροχαίο στη Βουλγαρία – Μαρτυρίες: «Ο κόσμος ούρλιαζε, πηδούσε από τα σπασμένα παράθυρα»

evosmos

Πήγε να δει τα πρόβατά του και δεν… βρήκε τίποτα – Χάθηκαν 250 ζώα

evosmos

Μπαίνουμε σε κατάσταση ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ… «Η Τουρκία επιδιώκει να δικαιολογήσει εισβολή σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου»…

evosmos

Leave a Comment