ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρει ο πατέρας της 17χρονης που ξυλοκοπήθηκε από συνομήλικες – «Άντεξα να δω μόνο 30 δευτερόλεπτα από το βίντεο»

Τη σοκαριστική επίθεση που εξαπέλυσαν τέσσερις ανήλικες εναντίον 17χρονης στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας της κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μετατόπιση σπονδύλου, περιέγραψε ο πατέρας του θύματος. Ο άνδρας που βρήκε το παιδί του σε κατάσταση σοκ, μετά τον ξυλοδαρμό που έγινε στη μέση του δρόμου, έριξε τις ευθύνες στους γονείς των παιδιών, λέγοντας μάλιστα πως η μία μητέρα συμπεριφερόταν λες και δεν έγινε τίποτα. Μετά τη νοσηλεία της σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, η 17χρονη επέστρεψε στο σπίτι της και προσπαθεί να αναρρώσει από τα σωματικά και ψυχικά τραύματα που της προκάλεσε ο άγριος ξυλοδαρμός.

Το χρονικό του ξυλοδαρμού της 17χρονης στη Θεσσαλονίκη
Όλα έγιναν το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας 26/1, όταν οι τέσσερις ανήλικες βρήκαν τη 17χρονη έξω από το σχολείο της και την χαστούκισαν. «Το κάνω επειδή μπορώ», αποκρίθηκαν με θράσος. Η κοπέλα τράπηκε σε φυγή και η ομάδα των «4» την κυνήγησε και την ακινητοποίησε έξω από καφετέρια της περιοχής. Εκεί, οι δύο από ανήλικες τη χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές σε κεφάλι, πλάτη και αυχένα, ενώ οι δύο άλλες την τράβαγαν βίντεο, όπως περιγράφει ο πατέρας της.

Το ακόμη πιο σοκαριστικό της υπόθεσης είναι το γεγονός πως αν και περνούσαν διάφοροι από το σημείο, κανένας δεν έκανε κάτι. Εν τέλει οι φωνές της 17χρονης έφτασαν μέχρι το κοινωνικό φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ και επτά γυναίκες έτρεξαν έξω και την έσωσαν.

«Η κόρη μου φοβάται για το πώς θα πάει στο σχολείο»
«Η κόρη μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, φοβάται για το πώς θα πάει στο σχολείο. Έφαγε πολύ ξύλο, την έπιασαν μπροστά σε μία καφετέρια. Το σκηνικό το έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας. Δεν τη βοήθησε κανένας από την καφετέρια. Βγήκαν 7 γυναίκες από κοινωνικό φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ και την έσωσαν. Είδα το βίντεο ξυλοδαρμού, άντεξα να παρακολουθήσω 10 δευτερόλεπτα. Από το βίντεο φαίνονται 4-5 άτομα να κάθονται τριγύρω και να μην κάνουν τίποτα. Από τις φωνές βγήκαν οι εργαζόμενες και έσωσαν το παιδί», είπε αρχικά. Στη συνέχεια περιέγραψε πως η μία από τις κοπέλες –μία από αυτές που τράβηξαν το βίντεο της τροπής, ήταν φίλη του παιδιού και έρχονταν κανονικά στο σπίτι τους και κοιμόταν.

«Κατηγόρησε το παιδί μου πως της έκλεψε ρούχο, αλλά δεν ισχύει. Λογικά τη χτύπησε γιατί έκοψε παρέα μαζί της. Στις 2 του μηνός βρέθηκαν και αντάλλαξαν ρούχα για να τερματίσουν την φιλία τους», συνέχισε, περιγράφοντας πως όταν βρέθηκε με τους γονείς των 2 συμμαθητριών του θύματος, η μία μητέρα φαινόταν συντετριμμένη, ενώ η άλλη έκανε λες και δεν έχει γίνει τίποτα.

Για τον άγριο ξυλοδαρμό συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες ηλικίας 17 και 16 χρόνων, ενώ αναζητούνταν και οι υπόλοιπες δύο, οι οποίες εν τέλει δεν βρέθηκαν, στο πλαίσιο του αυτόφωρου. Η δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τούμπας – Τριανδρίας αφορά τα αδικήματα της σωματικής βλάβης αδύναμων ατόμων και της παραβίασης των προσωπικών δεδομένων.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ληστεία με μία νεκρή γυναίκα σε σπίτι στη Σαλαμίνα

evosmos

Σάλος κι οργή με τις τράπεζες: Αναστατωμένοι όσοι έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς – Νέα χρέωση στις συναλλαγές – Δείτε τι χρεώνουν

evosmos

Ραγδαία άνοδος στις εξαγωγές ηλεκτρικού ρεύματος της Ελλάδας το Νοέμβριο

evosmos

Leave a Comment