ΕΛΛΑΔΑ

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΛΙΑΝΟΥ: Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΛΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ – «ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία για τον πατέρα του μετεωρολόγου και βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου.

Σύμφωνα με τις Αργολικές Ειδήσεις, η κηδεία του Δημητρίου Καλλιάνου έγινε στην γενέτειρά του, στον Ιερό ναό των Αγίων Αδριανού και Ναταλίας στο Δρέπανο Αργολίδας, λίγο έξω από το Ναύπλιο, σήμερα το απόγευμα.

khdeia.jpg
Ο Γιάννης Καλλιάνος στην σημερινή κηδεία του πατέρα του Φωτ.: Αργολικές Ειδήσεις, studio Β&GΦωτ.: Αργολικές Ειδήσεις, studio Β&G

Η κηδεία τελέστηκε με την παρουσία της οικογενείας, συγγενών, πολιτικών και αρκετού κόσμου. Στεφάνια απέστειλαν μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μέλη της κυβερνήσεως και πολιτικοί.

ΚΗΔΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΛΛΙΑΝΟΥ ΣΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 27/4/2024

Χθες ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, προέβη σε άλλη μία συγκινητική ανάρτηση, τη μέρα της κηδείας του πατέρα του, Δημήτρη, ο οποίος «άφησε» την τελευταία του πνοή, το πρωί της περασμένης Πέμπτης (25/04).

«Όλα θα πάρουν το δρόμο της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης, ώστε να λάμψει η αλήθεια προς τιμήν της μνήμης του πατέρα μου, για να ανακουφιστεί και η ψυχούλα του και εμείς ως οικογένεια», τόνισε μεταξύ άλλων.

Η δημοσίευση του Γιάννη Καλλιάνου:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυξήσεις-φωτιά στα εισιτήρια για την Ακρόπολη και τους λοιπούς αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία!

evosmos

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΝΦΙΑ: ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΑΚΙΝΗΤΩΝ – Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΛΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ

evosmos

Στέφανος Χίος: Οι απειλές, ο «σχιστομάτης» δράστης και οι κάμερες ασφαλείας– Τι ψάχνουν οι αστυνομικοί

evosmos

Leave a Comment