ΕΛΛΑΔΑ

Με αυτοσχέδιο βρόχο από μανίκια πουκαμίσου κρεμάστηκε ο κρατούμενος στις φυλακές Αγιάς

Ήταν υπόδικος για παιδοφιλία και ασέλγεια σε βάρος ανήλικου
Με αυτοσχέδιο βρόχο που είχε φτιάξει από τα μανίκια του πουκαμίσου του απαγχονίστηκε μέσα σε ένα κελί του αναρρωτηρίου στο Κατάστημα Κράτησης «Κρήτη 1» στην Αγιά Χανίων ένας αλλοδαπός κρατούμενος, που ήταν υπόδικος για παιδοφιλία και ασέλγεια σε βάρος ανήλικου.

Ο αλλοδαπός είχε μεταφερθεί στις φυλακές των Χανίων ώσπου να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης σε δικαστήριο των Αθηνών, αλλά παρουσίασε πρόβλημα υγείας και παρέμεινε σε ειδικό χώρο στο αναρρωτήριο του σωφρονιστικού καταστήματος. Όμως, την περασμένη Δεύτερα βρέθηκε νεκρός.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες απαγχονίστηκε ο κρατούμενος διερευνώνται από τις αστυνομικές υπηρεσίες των Χανίων, ενώ διατάχθηκε νεκροτομή και ιστολογική- τοξικολογική εξέταση, για να διαπιστωθεί αν πράγματι έβαλε μόνος του τέλος στην ζωή του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μπλεγμένος με ναρκωτικά ο 34χρονος που χτύπησε με σίδερο τη σύζυγό του στο Άργος

evosmos

Νουλέζας για δολοφόνο Κατσουρή: «Ψηλός και αρκετά εύσωμος» ο άνδρας που τον μαχαίρωσε

evosmos

Ο Νίκος, ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος δεν είναι πια εδώ – Πώς έγινε το τροχαίο που σόκαρε την Ελλάδα

evosmos

Leave a Comment