ΕΛΛΑΔΑ

Τρία χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα, ο Υπάτιος Πατμάνογλου έγινε ξανά πατέρας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τρία χρόνια πέρασαν σχεδόν από την ημέρα που ο Υπάτιος Πατμάνογλου είδε τη γυναίκα του και το παιδί τους να «καίγονται» μέσα στο αυτοκίνητο, μετά το τρομερό δυστύχημα με την Πόρσε του γιού του Mr Jumbo.

Από τότε, ο Υπάτιος Πατμάνογλου, γύρισε σελίδα στη ζωή του, παντρεύτηκε και το 2019 η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Χθες, η οικογένειά τους μεγάλωσε, καθώς ήρθε ένα ακόμα μέλος στην οικογένειά τους.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλυ έγινε και πάλι μπαμπάς, καθώς η Εμμανουέλα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος στο facebook όπου ανήρτησε μια φωτογραφία του νεογέννητου.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

“ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ” ΖΗΤΗΣΕ Ο 69ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ- ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ – Ο,ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ

evosmos

Μάσκες δωρεάν σε όλους τους μαθητές για όσο διάστημα χρειαστεί

evosmos

Φώτης Σπύρου: «Θα βάφτιζα το ένα κοριτσάκι της οικογένειας της 12χρονης αλλά απομακρύνθηκα»

evosmos

Leave a Comment